Māra Katarska nevēlas būt populāra. Viņa atkal startē jaunā TV šovā (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

«Jaunās talantu fabrikas» atlasē bija redzama arī grupas «Četri vēji» dalībniece Māra Katarska. Dziedātāja ir izlēmusi dziedāt solo, parādīt, kas viņai ir būtisks mūzikā. Uz atlasi dziedātāja bija ieradusies jaunā ampluā.

Pieteikties šova atlasei Māru pamudināja viņas puisis ar kuru viņa iepazinās pateicoties televīzijas šovam «O kartes skatuve».

«Izlasīju, ka šovā kā viens no pasniedzējiem pie kura varēs apgūt vokālās prasmes būs Dons, kas ir viens no maniem vismīļākajiem Latvijas dziedātājiem, nespēju atteikties no iespējas pamēģināt un pieteicos,» vienu no pieteikšanās iemesliem atklāj Māra.

Otrs iemesls kāpēc Māra pieteicās ir iespēja parādīt sevi kā solistei, jo grupas «Četri vēji» repertuārs nav mūziķei tuvs. Māra labprātāk izpilda soul, R`N`B un popmūziku. Iespēju piedalīties šovā Māra uztver kā iespēju sevi pierādīt, savā mūzikas lauciņā.

Foto: Edgars Kalmēns

«Nav tā, ka pēc pirmā muzikālā šova neko nedarīju, vienkārši biju izlaidusi skolā gadu un uzliku to sev kā primāro lietu, pabeigt skolu. Rakstu savas dziesmas, esmu iesaistījusies jaunā projektā ar meiteņu grupu «Trio».Neuzskatu, ka ir jāskrien, ko radot ir jābūt pilnīgi pārliecinātam par savu dziesmu. Turklāt, es visu ierakstu par saviem līdzekļiem, man nav lieki četrsimt vai piecsimt lati, lai varētu visu laiku dzīvoties studijā,» tā Māra.

Mārai būtiska ir kvalitāte, lai ir ar ko lepoties, nevis vienkārši ierakstīta dziesma, lai tiktu kaut kas izdots un prezentēts.

«Mans pašmērķis nav popularitāte, tas nav tas uz ko eju, vēlos attīstīties mūzikā, nevis būt populāra. Neesmu no tiem, kas skries pēc popularitātes, ja es tāda būtu izejot no «O kartes skatuves» būtu rīkojusies pilnīgi savādāk. Man ir citi mērķi, dziedu savas muzikālās daiļrades dēļ, nevis, lai mani atpazītu uz ielas un nāktu klāt,» popularitātes nozīmi skaidro Māra.

Foto: Edgars Kalmēns

Dažādi muzikālie šovi dziedātājas prāt ir lielisks veids kā saprast sevi, pilnveidoties un palikt drošākiem, pašpārliecinātākiem.

«Vairāk neesmu bailīgā Māra, kas baidās no visa, kas uztraucas par sīkumiem. Tāpēc arī atlasē nestresoju. Jādara tas ko dari un jābūt pārliecinātam par to, ko dari, tad viss notiks. Man bija vajadzīgs lūzuma punkts, lai atvērtos kā cilvēks un «O kartes skatuve» tāda man bija, salūzu, savācos un kļuva daudz brīvāka un drošāka,» tā Māra.

Uz talantu šova «Jaunā talantu fabrika» Māra ieradās jaunā ampluā, ir nomainījies gan ģērbšanās stils, gan frizūra, turklāt no meitenes staro pārliecība par sevi.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu