Putina limuzīns devies pirmajā ārvalstu vizītē

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET kolāža

Pirmdien Somijas galvaspilsētā Helsinkos notika ASV prezidenta Donalda Trampa un Krievijas prezidenta Vladimira Putina pirmā tikšanās. Ar savu dienesta auto tur bija ieradušies abu valstu prezidenti, tādēļ tā bija lieliska iespēja salīdzināt, kuram tas ir lielāks un garāks.

Foto: TVNET kolāža

Kā ziņots iepriekš, 2018.gada 7.maijā Maskavā norisinājās ilggadējā Krievijas prezidenta Vladimira Putina inaugurācijas ceremonija, kurā pirmo reizi ielās izbrauca arī jaunais, oficiālais valsts galvas limuzīns.

Par Krievijas Federācijas pirmās personas jauno Aurus zīmola automobili zināms, ka tas ir 6,62 metrus garš, 2 metrus plats un 1,695 metrus augsts, bet tā klīrenss ir 200 milimetri.

Auto ir apgādāts ar hibrīdsistēmu, kurā ietilpst 4,4 litru V8 benzīna motors ar 600 zirgspēkiem un elektromotors, kas var pildīt ģeneratora funkcijas. Hibrīddzinēja vilkme pilnpiedziņas sistēmai tiek novadīta caur Maskavā bāzētā firmā KATE izstrādātu deviņu pakāpju automātisko transmisiju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu