Par 90% skaidrs, ka Baltkrieviju trenēs Znaroks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Bijušais Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks jau tuvākajā laikā varētu kļūt par Baltkrievijas izlases vadītāju.

Baltkrievijas Hokeja federācijas prezidents Jevgēņijs Vorsins sporta izdevumam ''Pressball'' atklājis, ka Znaroka pievienošanās ir ļoti ticama.

''Mēs apspriežam ar Oļegu Znaroku viņa iespēju vadīt mūsu valstsvienību.

Kontaktējamies regulāri, un viņš izteicis gatavību vadīt komandu,'' norādīja Vorsins.

''Pašreiz risinām mūsu iespējamās sadarbības detaļas – organizatoriskos jautājumus un trenera korpusa sastāvu. Ņemot vērā izvirzīto uzdevumu nopietnību, ir svarīgi nekļūdīties ar palīgiem. Steigties arī nav nepieciešams, jo nedrīkstam kļūdīties.''

Znaroku ieteicis Krikunovs

''Iespējamību, ka parakstīsim līgumu ar Znaroku, novērtēšu ar vairāk nekā 90 procentiem. Ceru, ka tas tiks izdarīts nākamnedēļ, kad viņa vadītā Maskavas ''Dinamo'' ieradīsies uz nometni Pinskā. Līdz tam atrisināsim visus svarīgākos jautājumus,'' pārliecību pauda federācijas galva.

''Starp citu, Znaroka kandidatūru mums ieteica Vladimirs Krikunovs. Mums ir vienošanās, ka viņš kļūs par treneri - konsultantu,'' teica Vorsins.

Iepriekš Baltkrievijas valstsvienības galvenā trenera amatā bija Eduards Zankovecs. Viņš pēc neveiksmīgi aizvadītā 2011. gada pasaules čempionāta, kurā baltkrievi cīnījās par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā, uzrakstīja atlūgumu.

Arī Znaroks savu darbu ar Latvijas izlasi beidza pēc pasaules čempionāta Slovākijā. Viņu un visu valstsvienības personālu maijā no amata atbrīvoja LHF valdes sēdē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu