Artuss Kaimiņš apceļ Mika Ozoliņa seksa tehniku (153)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš, kurš trešdienās vada arī «Boom FM» rīta raidījumu «Suņu Būda» tiešajā ēterā pamatīgi izņirgājis kritizētā režisora Mika Ozoliņa izziņoto semināru par savu dzimumsakaru trīskāršošanu.

Kā zināms, pagājušonedēļ rezonansi izraisīja Ozoliņa paziņojums par īpaša semināra vadīšanu, kurā viņš solīja apmācīt vīriešus tā, lai viņu vienas nakts sakaru skaits trīskāršotos. Tomēr beigās, niecīgās intereses dēļ, lekcijas tika atceltas.

Kaut arī iepriekš solījis ierasties, trešdienas rītā Ozoliņš studijā neieradās. Tas Kaimiņu aizvainojis, kurš tiešraidē šādu attieksmi atļāvās nodēvēt par «mīzēju taktiku».

Neskatoties uz viesa neesamību studijā, raidījuma vadītājs vienalga bija sagatavojies un tiešraidē atklāja kāda bijusi gan paša intervējamā, gan arī viņa bijušo sieviešu, dziedātājas Ellas un aktrises Agneses Zeltiņas, komunikācija. Piemēram, Ozoliņš tēlojis, ka nedzird ko viņam saka un vienkārši nolicis klausuli.

«Es pat nezinu, kā tagad Miku nodēvēt... Vai viņš ir režisors, kas ir diezgan aplami teikts, vai seksa guru, kas arī ir diezgan aplami teikts,» neizpratni pauž Kaimiņš. Kā viesis raidījumā piedalās arī kāds Ludis, kuru apbēdinājis fakts, ka pasākums ir atcelts.

Komentāri (153)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu