«Positivus» festivāla Dabas skatuves programma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Positivus festivāla Dabas skatuve arī šogad apmeklētājiem piedāvās izsmalcinātu izklaides un kultūras pasākumu klāstu - aizraujošas pasaules tautu dejas, interaktīvus improvizācijas teātru un komēdiju šovu priekšnesumus, daudzsološu pašmāju mūziķu koncertus, kā arī citas aktivitātes, informē Linda Igolniece, «Positivus» festivāla organizatoru pārstāve. Salacgrīvas saulaino kāpu ieskautā Dabas skatuve ik gadu piesaista arvien kuplāku apmeklētāju skaitu.

Uz Dabas skatuves šovasar muzicēs vairākas spilgtas pašmāju mūziķu apvienības, spēlējot gan folkroku, ambientu elektroniku un indīroku, gan moderno džezu un eksperimentālo roku. Intriģējošu muzikālu pavadījumu nodrošinās atzītas pašmāju grupas «Indygo», «Sus Dungo», elektroniski ambientie «Audience Killers» u.c., kā arī dziesminieki Didzis Bordo, Elizabete Balčus un daudzi citi pazīstami un jauni mākslinieki.

Teātra gardēžus šogad priecēs Dabas skatuves daudzpusīgais izrāžu repertuārs - skatītājus aktivitātēs iesaistīs improvizācijas teātri «ImproZoo» un «5 uz perona», kā arī etīžu meistari no teātra «Nereten». Par lielisku garastāvokli un jautrību parūpēsies arī Rīgas Improvizācijas Teātra, jaunās Improvizācijas teātra studijas «Art-i-Šok» un Dirty Deal Teatro skatuves mākslinieki.

Sestdien un svētdien uz Dabas skatuves jau no plkst. 10 norisināsies dejas un personības kultūras centra I-Dejas Mājas organizētas deju nodarbības - sākot ar ugunīgajiem tango, kapoeiras un sambas ritmiem, beidzot ar kontaktimprovizācijas un afrikāņu deju paraugdemonstrējumiem.

«Positivus» festivāls Salacgrīvā notiek no 19.jūlija līdz 21.jūlijam. Pirmo reizi festivāls norisinās trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19.jūlijā, 20.jūlijā un 21.jūlijā. Uz «Tele2» skatuves uzstāsies «The xx», «Sigur Rós», «Two Door Cinema Club», «Imagine Dragons», «Crystal Castles», Toms Odels, Maikls Kivanuka (Michael Kiwanuka), «Jauns Mēness», Vilijs Mūns (Willy Moon), Elektro Guzzi, «Latvian Blues Band» un Iiris. Uz «Nordea» skatuves uzstāsies «Zodiaks», !!! («chk chk chk»), «C2C», «Palma Violets», Charli XCX, «Efterklang», «The Sound Poets», Džons Grants (John Grant), «Team Ghost», «Suuns», «No Ceremony», Darwin Deez, Rasabasa, «Twenty One Pilots» u.c.

Biļetes www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un Nordea bankomātos visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu