Mārupītes iedzīvotājiem trūkstot dzeramā ūdens

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domes (RD) frakciju bloka „Vienotība” deputāti saņēmuši Mārupītes apkārtnes iedzīvotāju sūdzības par dzeramā ūdens trūkumu, jo Rīgas pašvaldības uzņēmuma „Rīgas ūdens” solītais nodrošināt iedzīvotājus ar dzeramo ūdeni, uzstādot brīvkrānus, izrādījies tikai solījums, jau divas dienas brīvkrāns O.Vācieša un Kantora ielas krustojumā nav pieejams.

Kā norāda deputāti, Rīgas pašvaldības izplatītajā paziņojumā 6. jūlijā teikts: „Pašlaik dzeramais ūdens neierobežotā daudzumā no brīvkrāniem pieejams Codes un Pampāļu, kā arī O.Vācieša un Kantora ielu krustojumā.”

Trešdienas vakarā iedzīvotāji sūdzējušies Pārdaugavas izpilddirekcijā, tur brīvkrānu solījušies uzstādīt nākamajā dienā, tomēr līdz šodienai tas nav izdarīts.

RD frakciju bloka „Vienotība” deputāts Valdis Gavars pats personīgi pārliecinājies, ka viens no diviem brīvkrāniem, ko solīja Rīgas dome, tiešām nav uzstādīts.

Par konstatēto faktu Gavars informējis arī Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētāju Vjačeslavu Stepaņenko (LPP/LC), taču aktīva rīcība nesekoja.

„Kārtējo reizi varam pārliecināties, ka domes vadība mīl grozīties kameru priekšā un šajā gadījumā par dzeramo ūdeni katram jārūpējas pašam,” skumji piebilst deputāts Gavars.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu