Latvijas U-19 basketbolisti aizvada maču ar Kanādu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien Latvijas U-19 basketbola izlase Rīgā pusfināla mačā par 9.-12.vietu cīnīsies ar Kanādas vienaudžiem. Mačs ''Arēnā Rīga'' sāksies pulksten 12.15, un to tiešraidē varēs vērot LTV7 kanālā.

Latvija pēc veiksmīga čempionāta sākuma (divas uzvaras trijos mačos) otrā posma spēlēs pie uzvarām netika, kas E grupā ļāva ieņemt sesto vietu un liedza iespējas cīņu turpināt ceturtdaļfinālā.

Turklāt Latvijas basketbolisti piedzīvojuši zaudējumus jau pēdējās četrās spēlēs pēc kārtas.

Tikmēr Kanāda turnīra ietvaros pārspējusi Koreju un Ēģipti, taču piedzīvoti zaudējumi pret Horvātiju, Lietuvu, ASV un Serbiju, tādējādi cīņa par medaļām jau beigusies.

Latvijas un Kanādas pāra veiksminieki sestdien cīnīsies par 9. vietu ar Ēģiptes un Brazīlijas savstarpēja mača uzvarētāju.

Šodien risināsies arī ceturtdaļfināla mači, kuros Austrālija tiksies ar Serbiju, Polija par vietu pusfinālā mērosies spēkiem ar Lietuvu, ASV basketbolisti cīnīsies ar Krieviju, bet Argentīna spēlēs ar Horvātiju.

Latvijas Basketbola savienības valde Latvijai izvirzīja mērķi iekļūt ceturtdaļfinālā, taču to nav izdevies īstenot.

Latvijas U-19 izlases sastāvs: Kaspars Vecvagars, Dāvis Čoders, Artūrs Brēmers, Jānis Timma, Kārlis Apsītis, Arnolds Helmanis, Artūrs Vītiņš, Renārs Magone, Aleksejs Rostovs, Ojārs Siliņš, Edmunds Dukulis, Dāvis Bertāns.

Komandu pārstāv 1992./1993. gadā dzimušie spēlētāji, kas pērn izcīnīja bronzas medaļas Eiropas U-18 čempionātā.

PČ risināsies līdz 10.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu