Zvejnieksvētki, mūzikas festivāli u.c. brīvdienu ceļvedī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā nedēļas nogalē piekrastes pilsētās un ciemos notiek zvejnieksvētki, dažādās Latvijas malās visnotaļ atšķirīgām gaumēm domāti mūzikas festivāli un vēl daudzi citi siltākajam gadalaikam piestāvoši pasākumi... Laipni lūgts TVNET nedēļas nogales izklaides ceļvedī!

PASĀKUMI UN KONCERTI

"FonoFest" pie Cēsīm

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

Festivāls "Saldus saule"

"Lordi"
"Lordi" Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

Bauskas kantri festivāls

P. Andersons
P. Andersons Foto: Dmitrijs Galuzo-Mošenko

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

Senās mūzikas festivāls Rīgā un Rundāles pilī

"Trio Mediaeval"
"Trio Mediaeval" Foto: publicitātes

Ar citādāku programmu ansamblis uzstāsies arī 9. jūlijā plkst. 18 Rundāles pils Zelta zālē.

Taču vēl 8. jūlijā plkst. 22 Rīgas Domā notiks pasaulslavenā norvēģu dāmu "Trio Mediaeval" koncerts, kurā viņas piedāvās savu jaunāko programmu - restaurētu mesu, kas 13. gadsimtā komponēta Jaunavai Marijai.

9. jūlijā jau plkst. 12 Rundāles pilī Senās mūzikas festivāla ietvaros notiks arī pasākums bērniem "Saules karalis un rožu krūms", kura ietvaros pils pagalmā bērniem būs iespēja sagatavoties tikšanās reizei ar Saules karali (Francijas karali Luiju XIV) - nogrimēties, radošajās darbnīcās mākslinieku vadībā darināt vēdekļus, karaļa kroņus un rozes. Plkst. 13.30 pils Baltajā zālē Saules karalis (šajā gadījumā – Agris Daņiļevičs) gaidīs viesus uz uzvedumveida pieņemšanu.

9. jūlijā plkst. 16 Rundāles pils Baltajā zālē baroka orķestra "Collegium musicum Rīga" pavadībā Hendeļa ārijas izpildīs kontrtenors Sergejs Jēgers, bet plkst. 20 turpat notiks pasaulslavenā baroka arfista Endrū Lourensa-Kinga koncerts. Tajā uzstāsies arī "Sinfonietta Rīga" un tiks izpildīta programma "Choregraphie", kas balstīta uz Luija XIV laika galma komponistu d’Anglbēra, Kamprā, Lullī un Rebela deju mūziku un kurā piedalīsies arī baroka dejas un baroka ģitāras virtuozs Stīvens Pleijers.

9. jūlijā plkst. 22 Rundāles pils pagalmā notiks arī vijolnieces Baibas Skrides koncerts kopā ar "Kremerata Baltica". Programmā Antonio Vivaldi "Gadalaiki".

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

Introvertās mūzikas festivāls Gulbenē

L. Jansone
L. Jansone Foto: publicitātes

8. jūlijā plkst. 20 ar programmu "Gaismas silueti" uzstāsies Laima Jansone (etnogrāfiskā un elektrokokle), bet 9. jūlijā plkst. 23 Metjū Bārlijs (Matthew Barley) – čella un elektročella pārvaldītājs no Lielbritānijas, kurš kopā ar Laimu Jansoni visas nakts garumā sniegs nakts koncertu-meditāciju, tādēļ apmeklētāji tiek aicināti nodrošināties ar ērtu apģērbu, paklāju un guļammaisu vai segu!

Gan 8. un 9., gan arī vēl 10. jūlijā festivāla norises vietā darbosies bezmaksas radošās darbnīcas, kurās varēs veidot smilšu mandalas, apgūt meditācijas pamatus u.c.

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

"Shine Cafe" festivāls Liepājā

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

Zvejnieksvētki Rojā

"Labvēlīgais tips"
"Labvēlīgais tips" Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas Rojas kultūras centrā, "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

Zvejnieksvētki Lapmežciemā

Liene Candy
Liene Candy Foto: TV3

Šoreiz būs trīs deju zonas - Lielā skatuve, 300 kvadrātmetrus liela "D-Light" telts un speciālais lounge bārs. Uz galvenās skatuves uzstāsies Aisha, Liene Candy, "Soumad Project" un duets no Gruzijas – vokālists T. L. Levan un DJ Sandro Chicovani. "D-Light" teltī visas nakts garumā būs mūzika tiem, kam patīk klubu ritmi un karstas vasaras dejas smiltīs - spēlēs DJ Johny Adroit, Hipp, Ratz Lukas un Yermo. Savukārt lounge bārā varēs baudīt garšīgus kokteiļus un vērot go-go dejotājas.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

Citādi Zvejnieksvētki jeb plosts Ikšķilē

R. Gobziņš
R. Gobziņš Foto: No personīgā arhīva

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

RĪGAS KLUBOS UN KROGOS

"Bubamara" (Audēju 8) 8. jūlijā plkst. 22 uzstāsies "Galaxy Bosons", bet 9. jūlijā spēlēs DJ Ma.Be..

"Cocoloco" (Pēterbaznīcas 17) 8. jūlijā spēlēs DJ D.Tribe, bet 9. jūlijā uzstāsies "Apofeoz Sound System" un spēlēs DJ Tanheizers.

"Cuba Cafe" (Jauniela 15) 8. jūlijā spēlēs DJ Rudd, bet 9. jūlijā DJ Miks.

"Četros baltos kreklos" (Vecpilsētas 12) 8. jūlijā uzstāsies "bet bet" un spēlēs DJ Madara, bet 9. jūlijā DJ Andris Ozols.

"Depo" (Vaļņu 32) 8. jūlijā spēlēs DJ Guntis, bet 9. jūlijā DJ Mārtiņš.

"NABAKLAB" (Z. A. Meierovica 12) 8. jūlijā uzstāsies folk/balkan grupa "Banda Dzeta" no Lietuvas un "Jakob Noiman Festival Orchestra", kā arī balkan/ska dejas spēlēs DJ Kaspars Zaviļeiskis (ShahS) un DJ Dīvs Reiznieks, bet 9. jūlijā notiks diskotēka "Intervilnis" kopā ar SKD, Stropu Jurku un VJ Kakts.

"Pie Labvēlīgā tipa" (Raiņa 21) 8. jūlijā uzstāsies "Gain Fast" un spēlēs DJ Jax, bet 9. jūlijā DJ Rihards.

"Pulkvedim neviens neraksta" (Peldu 26/28) 8. jūlijā spēlēs DJ Monsta (augšstāvā) un DJ All-viss (apakšstāvā), bet 9. jūlijā DJ Vital (augšstāvā) un DJ Raitis kopā ar DJ Romantronix (apakšstāvā).

KINO

Foto: publicitātes

Komēdiju "Neciešamie bosi" no 8. jūlija sāk demonstrēt arī "Multikino" (Mūkusalas 71), kas 9. jūlijā plkst. 21 aicina arī uz kinomaratonu "Transformeri", kurā būs iespēja noskatīties visas trīs leģendārās filmas "Transformeri" daļas.

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VAR UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. KATRS LASĪTĀJS AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU VAI ATPŪTAS IESPĒJU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu