"Ventspils" Eiropas kausa kvalifikācijā spēlēs ar "Azovmaš"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par basketbola kluba "Ventspils" pretinieci Eiropas kausa izcīņas kvalifikācijā kļuvusi Ukrainas vienība Mariupoles "Azovmaš", noskaidrojās ceturtdien notikušajā izlozē.

2011./2012. gada sezonas Eirokausa kvalifikācijas kārtā piedalīsies 16 komandas, kuras tika sadalītas divos grozos. BK ''Ventspils'' bija ievietots otrajā grozā, kas nozīmē, ka pirmo spēli kurzemnieki aizvadīs savā laukumā.

Pirmā spēle notiks 27. septembrī, bet atbildes cīņa risināsies 4. oktobrī "Azovmaš" laukumā Mariupolē. Eirokausa regulārajā sezonā turpinās spēlēt komanda, kad uzvarēs divu spēļu summā.

Otrajā nozīmīgākajā Eiropas basketbola turnīrā jaunajā sezonā piedalīsies 32 komandas. Pamatturnīrā jau iekļuvušas desmit komandas, tām pievienosies 14 Eirolīgas turnīrā neiekļuvušās komandas un vēl astoņas no Eirokausa kvalifikācijas turnīra.

Pagājušajā sezonā "Azovmaš" Ukrainas nacionālajā čempionātā nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru, ar 2:3 piekāpjoties "Ferro-ZNTU" no Zaporožjes.

Savukārt VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīrā "Azovmaš" 2010./2011. gada sezonā ieņēma 4. vietu.

Kā zināms, BK "Ventspils" galvenais treneris ir pazīstamais latviešu speciālists Gundars Vētra, kurš komandas vadītāja amatā jūnijā nomainīja Gunti Endzeli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu