Znarokam piedāvāts vadīt Baltkrievijas izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Bijušajam Latvijas valstsvienības galvenajam trenerim Oļegam Znarokam piedāvājumu vadīt nacionālo komandu izteikusi Baltkrievijas Hokeja federācija, vēsta interneta izdevums "Sporta Avīze+".

To "Sporta Avīzei+" apstiprinājis pats speciālists, kurš atbildi baltkrieviem solījis sniegt šīs nedēļas laikā.

Iepriekš Baltkrievijas valstsvienības galvenā trenera amatā bija Eduards Zankovecs. Viņš pēc neveiksmīgi aizvadītā 2011. gada pasaules čempionāta, kurā baltkrievi cīnījās par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā, uzrakstīja atlūgumu, un Baltkrievijas Hokeja federācija trenera demisiju pieņēma.

Par Baltkrievijas izlases vadītāju viņš kļuva 2010. gada martā.

Arī Znaroks savu darbu ar Latvijas izlasi beidza pēc pasaules čempionāta Slovākijā. Viņu un visu valstsvienības personālu maijā no amata atbrīvoja LHF valdes sēdē.

Znaroks Latvijas izlases galvenā trenera amatā strādāja no 2006. gada vasaras.

Uz Latvijas nacionālās komandas galvenā trenera amatu pretendē trīs hokeja speciālisti. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans pagājušajā mēnesī laikrakstam "Diena" atklāja, ka pa vienam kandidātam esot no Kanādas un ASV. Bet zināmais uzvārds ir leģendārā Krievijas trenera Viktora Tihonova dēls Vasilijs Tihonovs.

Jaunā Latvijas izlases galvenā trenera vārds varētu kļūt zināms jau šomēnes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu