Jūras svētkus Mērsragā svinēs arī Latvijas spēkavīri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien Mērsraga estrādē jau no plkst. 12.00 norisināsies ceturtais Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāta posms, kurā spēkavīri cīnīsies par Betsafe kausu. Pēc trijiem čempionāta posmiem līderis pašreiz ir mārcienietis Didzis Zariņš, bet pirms fināla priekšā vēl divi posmi, līdz ar to rezultātu tabula vēl var mainīties.

Mērsragā spēkavīriem būs jāveic šajā sezonā vēl nebijuši vingrinājumi, kas noteikti padarīs čempionāta posmu interesantāku.

Cīņu spēkavīri sāks ar Lodes kamanu vilkšanu, kas būs piekrautas ar ķieģeļiem, Latvijas Dzelzceļa spēka kombinācijā būs jāceļ divi dažāda smaguma baļķi un hantele.

Meldonium/Olainfarm kombinācijā būs jānes gan nēši, gan jāpārnes vairogs, bet Betsafe.com vingrinājumā būs šogad vēl nebijušās spēka trepes, pa kuru pakāpieniem atlēti nesīs augšā dažāda svara smagumus. Atlēti turēs arī Fiskara krucifiksu un cels Siltums Jums akmeņus.

Mērsraga Jūras svētku programmā ir ne tikai sportiskas aktivitātes kā spēkavīru, zolītes, makšķerēšanas sacensības, pludmales volejbols, bet arī vizināšanās ar kuģīti un vakara programma ar aktieru vokālo ansambli «DRAMA» un grupu «Gandrīz ideāli». Tiekamies Mērsragā!

«Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāta 2013» kopvērtējums pēc trīs posmiem:

1

Didzis Zariņš

29

2

Oskars Martužans

23

3

Mareks Leitis

22

4

Artis Plivda

19

5

Ivars Grahoļskis

15

6

Edgars Andersons

15

7

Aivars Šmaukstelis

14

8

Jānis Šleckus

10

9

Agris Kazeļņiks

9

10

Andris Leišavnieks

6

11

Uģis Suveizda

0

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu