Sofijas Kopolas jaunā filma drīz skatāma arī pie mums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 19. jūlija Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt režisores Sofijas Kopolas («Zudis tulkojumā», «Marija Antuanete», «Kaut kur», «Jaunavu pašnāvības») jauno krimināldrāmu «Izredzētie» («Bling Ring»), kas atklāj pusaudžu slēptās vēlmes, viņu tieksmi riskēt, alkas pēc brīvas un skaistas dzīves.

Anotācija. Viņiem patīk viss, kas spīd. Viņi daudz dzer un kavē skolu. Viņu autoritātes ir Holivudas zvaigznes. Viņu mērķis – ekskluzīvas mantas, kas parasti rotā skaistos un slavenos. Grupa pusaudžu dēvē sevi par «Spožo bandu» un aplaupa slavenību namus. Dienas kārtību viņi noskaidro sociālajā tīklā Twitter un Facebook, adreses – Google, tāpēc zina, kurp iet un cik daudz laika vajadzēs.

Filmā atainota Holivudas vētrainā un apskaužami jautrā dzīve. Sižets balstīts reālos 2008. gada notikumos. Grupa pusaudžu nolaupīja mantas apmēram trīs miljonu dolāru vērtībā un «apciemoja» Perisas Hiltones, Orlando Blūma, Lindsijas Loenas, Mirandas Keras, Braiena Ostina Grīna, Meganas Foksas un vēl dažu zvaigžņu rezidences un galu galā iekrita.

Filmā piedalās dažas zvaigznes, kas tiešām cietušas «Spožās bandas» dēļ.

Aktieri: Emma Votsone (sāga «Harijs Poters», «7 dienas un naktis ar Merilinu Monro»), Ketija Čana, Izraēls Brusārs («Sveika, Džūlija!», «Pavadonis»), Klēra Elisa Žiljēna («Tumšais bruņinieks»), Perisa Hiltone, Kirstena Dansta («Zirnekļcilvēks», «Ceļā», «Melanholija», «Paralēlās pasaules»), Adea Lenoksa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu