«Radio 101» pamet vēl vairāki darbinieki (80)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«Radio 101», no kura maijā aizgāja vairākas ētera personības, pametuši vēl vairāki darbinieki, TVNET apstiprināja līdzšinējais radošais direktors Ilgvars Rukers.

«Radio 101» pēc īpašnieku maiņas pirms mēneša mainīja nosaukumu uz «Radio Open 101», tā interneta vietnē ievietots paziņojums, ka to pamet daļa šī brīža darbinieku. Neskatoties uz to, kā novēroja TVNET ēterā mūzika turpina skanēt.

Raidstacijas līdzšinējais radošais direktors Ilgvars Rukers norādīja, ka aizgājušo vidū ir viņš pats, producents Māris Žigats, kā arī ētera personības Dace Volfa, Ģirts Šolis un Valters Frīdenbergs.

Kā galveno iemeslu viņš min jaunā īpašnieka Vitālija Ņikitenko saistību nepildīšanu pret saviem darbiniekiem, tāpat arī vērptajām intrigām kolektīvā.

Jautāts par savu un radio kolēģu nākotni, Rukers norāda, ka apspriedīsies ar pārējiem, taču izslēdz tālākas sadarbības iespējas ar Ņikitenko. Sazinoties ar TVNET «Radio Open 101» ziņu cilvēki norādīja, ka viņi ir saglabājuši vietas raidstacijā un darīs to arī turpmāk.

«Šis patiesībā ir izmisuma solis. Mēs ar to nelepojamies un neesam priecīgi, ka esam nonākuši šādā situācijā. Cietām līdz pēdējam divarpus mēnešus, centāmies rast kopīgu valodu, kopīgu izpratni par sadarbību, devām Vitālijam neskaitāmas iespējas un bijām ārprātīgi pacietīgi. Taču arī vispacietīgākajiem cilvēkiem vienā brīdī mērs ir pilns,» nobeigumā teic Rukers.

TVNET jau vēstīja, ka aprīļa beigās no «Radio 101» aizgāja pazīstamie dīdžeji Artis Volfs, Egons Reiters un Toms Grēviņš, bet daļa darbinieku palika stacijā un ar jaunu komandu startēja jūnija sākumā.

Komentāri (80)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu