Kima Kardašjana pieņem darbā nakts auklīti (44)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

TV šovu zvaigzne, jaunā māmiņa Kima Kardašjana var neuztraukties par savu miegu naktī un to, ka no rīta piecelsies ar lokiem zem acīm vai neizgulējusies. Savai mēnesi vecajai meitiņai slavenība nolīgusi auklīti, kura par mazo meitenīti parūpējas naktī.

Kima dienas laikā mēģina būt lieliska māte, kā arī atrod laiku fitnesam, lai atgūtu ideālo formu. Šovu zvaigzne nespēja izgulēties, tas sāka ietekmēt izskatu, pašsajūtu, un tāpēc Kima nolīga nakts auklīti mazulim.

Turklāt Kimai miegs ir ļoti svarīgs, viņa nespēj normāli darboties, ja nav gulējusi vismaz astoņas stundas.

Jaunā māmiņa uzskata, ka viņai vajag izgulēties, lai spētu būt laba mamma Ziemelei, un, ja jaunā sieviete dzīvos miega badā, tas nekad nenotiks.

Kimas un Kanjē jaunā nakts auklīte guļ pati savā istabā kopā ar mazo Ziemeli. Ja mazulīte pamostas un viņai ir jānomaina autiņš, ja mazā vienkārši naktī sāk raudāt, auklīte to visu nokārto, netraucējot vecāku miegu.

Daudzi ir izteikuši kritiku par meitenītes dīvaino vārdu, tomēr Kimas māte Krisa aizstāv meitu, sakot, ka lēmums nosaukt meitu par Ziemeli ir abu vecāku savstarpēji saskaņots, lieta, par ko viņi bija pārliecināti, un tieši pārliecība vārda izvēlē dod bērniem spēku.



Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu