Roja aicina uz Zvejnieksvētkiem (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 13.jūlijā, Rojā notiks ikgadējie Zvejnieksvētki, kas sola jautru un aizraujošu izklaides programmu ar populāru Latvijas grupu un solistu uzstāšanos, informē Rojas novada domē.

Svētku laikā paredzēts saviļņojošs izbrauciens Rojas ielās, peldkostīmu kolekcijas demonstrējumi, virves vilkšanas sacensības, zivju zupas un kūpinājumu baudīšana, Rojas naudas kalšana un citas aktivitātes. Kā ierasts, Zvejnieksvētkos piedalīsies jūras valdnieks Neptūns un piekrastes nāras.

Jūrnieku dziesmas spēlēs «Zelmeri Brass». Svētku apmeklētāji varēs vērot «Greentrial» priekšnesumus, bet programmu bērniem vadīs Kašers un Jogita. Jūras aicinājumu varēs izbaudīt, vizinoties ar kuģīšiem vai pamēģinot ūdens zorbingu. Ar dziesmām un dejām svētku kņadu vairos kolektīvi «Talsu kurši» un «Delveri», kā arī duets «Duo Du» jeb Didzis Bardo un Kristīne Pāže. Visas dienas garumā notiks «Radio SWH» ekspedīcija uz Zvejnieksvētkiem Rojā.

Savukārt vakarā gaidāma Zvejnieksvētku balle, kurā uzstāsies grupas «Pērkons», «Musiqq», «PeR», «Apvedceļš», Žoržs Siksna, Normunds Jakušonoks un «Tipa orķestris», kā arī dīdžeji JAX un Ufo. Pusnaktī virs jūras notiks svētku salūts.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu