Latvijas hiphopa deju tēvs Veizāns drīzumā kļūs par ceturtā bērniņa tēti (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Latvijas hiphopa deju tēvs un šausmu trases «Psaiho.lv» īpašnieks Edmunds Veizāns un viņa sieva, matemātikas skolotāja Merita šā gada jūlija beigās kļūs par ceturtā bērniņa vecākiem. Veizānu ģimenē jau aug trīs braši puikas - Patriks (4) un dvīņi Olivers un Kristers (1,6 gadi).

Veizānu ģimene ļoti priecājas par gaidāmo notikumu. Protams, sirdī abi vecāki lolo sapni par meitiņu, kas varētu būt brāļu aprūpēta un mīlēta. Taču Merita un Edmunds būs bezgala priecīgi, arī ja ceturtais būs puika.

Jau kādu laiku Edmunda Veizāna roku pirkstos mirdz divi gredzeni, viens ir laulības riņķis, kas rotā labās rokas zeltnesi, un otrs gredzens ar spožo cirkoniju ir veiksmes talismans
Jau kādu laiku Edmunda Veizāna roku pirkstos mirdz divi gredzeni, viens ir laulības riņķis, kas rotā labās rokas zeltnesi, un otrs gredzens ar spožo cirkoniju ir veiksmes talismans Foto: Santa Sergejeva

Jau kādu laiku Edmunda Veizāna pirkstos mirdz divi gredzeni, viens ir laulības riņķis, kas rotā labās rokas zeltnesi, un otrs gredzens ar spožo cirkoniju ir veiksmes talismans. «Gredzena pamatne ir no sudraba, un tajā iestrādāts oranžs cirkonijs, kam apkārt ir baltie cirkoniji. Oriģinālo gredzenu es nopirku Vācijas pilsētā Brēmenē. Savukārt otrs, laulības gredzens ir veidots no baltā un sarkanā zelta. Abi ar sievu laulības riņķus iegādājāmies pirms sešiem gadiem vienā no Rīgas juvelierizstrādājumu veikaliem. Sievai laulību dienā tika uzvilkts ne tikai laulības gredzens, bet arī kuloniņš, bet man gredzens un arīdzan kaklarota,» savu rotaslietu izcelsmi sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj Veizāns.

Edmunds ir čakli iesaistījies dēlu audzināšanā, un vecākais dēls Patriks jau klātienē apmeklējis pat tēta izveidoto šausmu trasi, kurai viņš jau ir devis savu nosaukumu. Savukārt jaunākie dēlēni – dvīņi Olivers un Kristers visu cenšas apgūt no vecākā brāļa Patrika. «Mazie jau dejo. Viņi ļoti daudz ko pārņem un mācās no vecākā brāļa, kas viņiem ir liela autoritāte,» teic laimīgais tētis Edmunds.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu