Jansons: Spēlējām uz spēku izsīkuma robežas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas U-19 basketbola izlase pasaules čempionāta pirmā apakšgrupu posma trešajā un pēdējā spēlē sestdien pret Argentīnu spēlējusi uz spēku izsīkuma robežas, izteicās valstsvienības galvenais treneris Ziedonis Jansons.

Kā ziņots, sestdien notikušajā B apakšgrupas trešās kārtas spēlē Latvija ar 62:69 piekāpās Argentīnas valstsvienībai, ciešot pirmo zaudējumu turnīrā.

"Ja piektdien spēlējām pret basketbola lielvalsti Austrāliju, tad šodien - pret superlielvalsti Argentīnu," izteicās Jansons. "Parādījām kolosālu cīņassparu, par ko puišiem liels paldies."

"Nebijām psiholoģiski gatavi un spēlējām uz spēku izsīkuma robežas, tāpēc, paldies Dievam, svētdien ir brīvdiena un varēsim atpūsties un gatavoties nākamajām grupu turnīra spēlēm," piebilda treneris. "Visas svarīgākās spēles vēl priekšā."

Kā ziņots, pirmajā B grupas trešās kārtas spēlē Austrālijas U-19 izlase ar 93:65 (29:17, 20:17, 30:16, 14:15) pārspēja Taivānas komandu.

Līdz ar to Latvijas, Austrālijas un Argentīnas izlases grupā izcīnīja pa divām uzvarām, kamēr Taivānas izlase, kas piedzīvojusi trīs zaudējumus, ierindojusies grupas pēdējā, ceturtajā vietā un turpinās cīņu par 13.-16.pozīciju. Latvijas komanda grupā ieņēma nominālo otro vietu.

Visas trīs komandas uz otro posmu ņems pa vienai uzvarai.

Otrajā posmā Latvijas komanda tiksies ar A grupas trim spēcīgākajām komandām - Poliju, Brazīliju un Krieviju. Arī šīs vienības uz otro posmu līdzi ņems pa vienai uzvarai.

Pasaules čempionāts ilgs līdz 10.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu