Ķēniņš dosies arī uz Vinipegas «Jets» treniņnometni (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš nākamnedēļ piedalīsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vinipegas «Jets» jauno talantu treniņnometnē, vēsta portāls «Arcticicehockey.com».

22 gadus vecais Ķēniņš kopā ar vēl vienu latviešu uzbrucēju Miku Indraši šobrīd atrodas Vankūveras «Canucks» komandas jauno talantu treniņnometnē.

Vinipegas «Jets» kluba nometne norisināsies no 15. līdz 19. jūlijam.

Ķēniņam, kurš ikdienā spēlē Šveices augstākās līgas (NLA) klubā Cīrihes «Lions», šī ir pirmā atrādīšanās kādā no NHL komandām.

Bez Ķēniņa un Indraša NHL jauno talantu treniņnometnēs piedalīsies arī citi latviešu hokejisti - Zemgus Girgensons (Bufalo «Sabres»), Teodors Bļugers (Pitsburgas «Penguins») un Kristers Gudļevskis (Tampabejas «Lightning»).

Aizvadītās sezonas 45 NLA mačos latviešu uzbrucējs izcēlās ar 17 (3+14) rezultativitātes punktiem. Savukārt 12 «play off» cīņā Ķēniņš guva 4 vārtus un veicas 4 rezultatīvas piespēles.

Līgums Ķēniņam ar «Lions» vienību ir spēkā līdz 2014. gada beigām.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu