Gustavo un Martin Confused sāks "Positivus" ieskaņas pasākumus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No šodienas līdz 13.jūlijam Ķīpsalā notiks šīs vasaras "Positivus" festivāla ieskaņas pasākumi. To ietvaros katru vakaru īpaši iekārtotā terasē Daugavmalā uzstāsies kāds no māksliniekiem kopā ar dīdžeju priekšnesumu.

Kā festivāla ieskaņas mākslinieki izvēlēti Gustavo, "Ewert And The Two Dragons", "Goran Gora", "Voiceks Voiska", "Dzeltenie pastnieki", Martin Confused, Kārlis Kazāks un citi kopā ar dīdžejiem Tomu Grēviņu, Uldi Rudaku, "Red Bull Music Academy", Dambi, Egonu Reiteru, Arti Volfu, kuri ieskandinās piekto "Positivus" festivālu.

Uz īpašās "Positivus" terases darbosies bārs, kā arī būs iespējams iegādāties īpašos "Positivus" burgerus. Ieeja ieskaņas koncertos katru vakaru paredzēta no plkst.19, bet to norise paredzēta no plkst. 20 līdz 24. Ieeja vakara koncertos klausītājiem būs bez maksas.

"Positivus" festivāls 15. un 16.jūlijā jau piekto reizi notiks Salacgrīvā, un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Festivāla teritorija būs atvērta no piektdienas, 15. jūlija, plkst.12, bet biļetes joprojām nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā "www.bilesuserviss.lv".

Šovasar festivālā uz "Tele2" skatuves uzstāsies tādi mākslinieki kā "Editors", "James", "Hurts", "Röyksopp", Marks Ronsons un "The Business Intl.", "Austra", "King Charles", "Satellites LV", Gustavo un "Yoav".

Savukārt uz "Cēsu alus" skatuves festivālā uzstāsies "Beach House", "OK Go", "Tunng", "Frankie & The Heartstrings", "Pulled Apart By Horses", "Glasser", "Chapel Club", "Dry The River", "Alcoholic Faith Mission", "Ewert And The Two Dragons", Alina Orlova, "Dzelzs vilks" un "Auļi".

Šovasar uz "Red Bull Music Academy" skatuves uzstāsies "Scratch Perverts", "The Gaslamp Killer", "Mad Mats", "Big Sensation", "Innocent Sorcerers", "Renegades of Bump", "DJ Rudd & Alekss ZZ", "Crystral Sound System", "Bassline Riga" un daudzi citi, bet uz "I Love You" skatuves uzstāsies "Aparāts", "Goran Gora and The Yrs", "HMP?", duets "Malcolm Lincoln", "The Mundane", Kārlis Kazāks, "Colours of Bubbles", "Acid Rain", Andis Grīva un "Gines Rekordu Orkestrs", "Bērnības milicija", "Das Sonntags Legion", "Momend", "Parara", "Starmetis" un "ZRYA".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu