Latvija zaudējusi piecas vietas FIFA rangā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas futbola valstsvienība mēneša laikā zaudējusi piecas pozīcijas FIFA rangu tabulā, noslīdot uz 82. vietu, liecina informācija organizācijas mājas lapā.

Mēneša laikā Latvijas izlase zaudēja 50 ranga punktus, kas devis kritumu par piecām vietām lejup. Pašreiz Latvijas kontā ir 388 punktu.

Kopš iepriekšējās reizes, kad tika publicēts rangs, Latvijas izlase aizvadījusi divas spēles, kurās piedzīvojusi zaudējumu. 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē Latvija ar rezultātu 1:2 savā laukumā atzina Izraēlas pārākumu, bet pēc tam viesos 1:3 pārbaudes spēlē piekāpās Austrijas izlasei.

Ranga galvgalī pirmo pozīciju saglabājusi 2010. gada Pasaules kausa ieguvēja Spānija, tai seko Nīderlande, trešā ir Vācija (+1), uz ceturto vietu pakāpusies Anglija (+2), bet piektā tagad ir Brazīlija (-2).

Sestajā vietā pašlaik ir Itālija (+3), kam seko Portugāle (+1), vietu augstāk (8.) atrodas Latvijas izlases pretiniece cīņā par tikšanu uz 2012. gada Eiropas čempionātu (EČ) Horvātija, devītā ir Meksika (+19), bet pirmo desmitnieku noslēdz Argentīna (-5).

Pārējās Latvijas komandas sāncenses ieņem šādas pozīcijas: Grieķija 12., Izraēla 30., Gruzija 56., Malta 161.

Nākamais FIFA rangs tiks publicēts 2011. gada 27. jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu