Karīna Tatarinova jūtas kā veiksminiece (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Seriālā «Viņas melo labāk!» aktrise Karīna Tatarinova atveido Margaritas lomu. Sieviete saskata zināmas līdzības ar savu tēlu un atklāj, kā pavadīs atlikušo vasaru.

Aktrise Karīna Tatarinova priekšroku dod teātrim, nevis kino, bet priecājas, ka jaunā seriāla «Viņas melo labāk!» režisors nepasaka uzreiz domu, ko cenšas iegūt no katras ainas, bet veido ainu gluži kā teātrī un neskrien lielos tempos uz priekšu.

Karīna atklāj, ka ir ļoti daudz atšķirīgu īpašību starp viņas tēlu un viņu dzīvē, bet, ja jau režisors viņu izvēlējās lomai, tātad kaut kas personības šķautnēs ir gluži tāds pats. Aktrisei ir interesanti papētīt savu tēlu, mēģināt uzminēt, kā viņa rīkosies dažādās situācijās, un salīdzināt ar sevi.

Foto: TV3 publicitātes foto

«Ar Margaritu mani saista pāris kopīgas īpašības: mērķtiecība - ja eju uz mērķi, tad nekad neatkāpjos, līdz to nesasniedzu; tiešums - saku, ko domāju, neturu lietas apslēptas; skarbums - tāda nu es esmu, un arī Margarita tāda ir,» skaidro Karīna.

Aktrise atklāj, ka seriāla filmēšana liek lauzt vienu no aktiera darba ētikas būtiskākajiem punktiem - ka telefons ir jāatstāj aiz kadra.

«Tas nav rituāls, tā ir darba ētika - atstāt telefonu aiz kadra, bet, tā kā seriālā mums katrai ir jāzvana pa telefonu un, lietojot katra savu tālruni, mēs atvieglojam darbu rekvizitoriem, tad izmantojam savējos telefonus. Tā ir tāda kā maza atkāpe no aktieru etiķetes,» skaidro Karīna.

Foto: TV3 publicitātes foto

Karīna stāsta, ka vasara paiet vienos vienīgos koncertos un filmēšanās. Tomēr brīžos, kad ir brīvdiena, viņa labprāt dodas uz Liepāju, kur ir viņas īstās mājas, pastaigājas gar jūru, rušinās pa dārzu un bauda dabu.

«Man ir noveicies, ka tas, ko cilvēki meklē laukos, ir mana ikdiena, brīvās dienas vienmēr pavadu mājās, tāpēc daba, jūra, dārzs, miers, klusums ir mana ikdiena, esmu veiksminiece,» smejas Karīna.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu