"Dirty Deal Cafe" telpās mācīs komponēt videospēļu mūziku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Dirty Deal Cafe" un "Dexandthecity" 9. jūlijā piedāvā 8bit mūzikas radošo darbnīcu un koncertvakaru. To vadīs vieslektors un mūziķis no Francijas, kā arī pašmāju 8.bit mūzikas celmlauzis Kodek un darbnīcā būs iespējams apgūt mūzikas producēšanas pamatprincipus izmantojot spēļu konsoles "Gamboy", kā āri nakts laikā būs pasākums ar viesmākslinieku koncertiem.

"Data Beis" ir radošo darbnīcu sērija, kas tiek organizēta, lai stātos pretī nomācošajai tehnoloģiju izsmalcinātībai, kas bieži dominē mūsdienu elektroniskajā mūzikā. Darbnīcas mērķis ir motivēt radošās izpausmēs izmantojot visiem pieejamas lētas vai bezmaksas datorprogrammas un ierīces, ar kuru palīdzību radītais "produkts" (skaņdarbs, videomateriāls, utt.) kvalitātes ziņā neatšķiras no tiem, kas veidoti izmantojot mūsdienu tirgū esošās dārgās programmas vai ierīces, kuras, diemžēl, diezgan liela daļai interesentu, finansiālu apsvērumu dēļ nevar iegādāties.

Pirmās radošās darbnīcas laikā tiks pasniegti mūzikas veidošanas pamatprincipi izmantojot Nintendo spēļu konsoles - "Gameboy" ar programmu "LSDj" un "Nes" ar programmu "FamiTracker II".

Darbnīca norisināsies 9. jūlijā no 12:00 – 19:00, "Dirty Deal Cafe" telpās, angļu un latviešu valodā. Interesenti var pieteikties sūtot savas vēstules uz deal@dirtydeal.lv līdz 3.jūlijam. Dalības maksa ir 4 Ls.

Darbnīcu vadīs vieslektors un mūziķis no Francijas Jules Concas ar skatuves vārdu "Jddj3j" un Raivo Kanapo vairāk pazīstamu kā Kodek. Abi mūziķi pamatā savus skaņdarbus sacer un spēlē izmantojot, jau iepriekš pieminētās, Nintendo spēļu konsoles. Kodek ir viens no spilgtākajiem Latvijas neatkarīgas elektroniskās mūzikas mūsdienu izpildītājiem.

Radošās darbnīcas dienas noslēgumā notiks pasākums, kurā dzīvajā uz gameboyiem uzstāsies gan viesis no Francijas - Jddj3j, gan Kodek, kā arī pieaicinātie mūziķi- TV Maskava, Ohmtek un Dj Sex un Pa. Nakts pasākuma sākums 22:00, ieejas maksa 2 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu