Burvju mākslinieki Pecolli piedalās Francijā populārā talantu šovā (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Latvijā un pasaulē populārie iluzionisti Dace un Enriko Pecolli šovasar daudz ceļo un piedalās dažnedažādos iluzionistu pasākumos. Viņi saņēmuši arī unikālu uzaicinājumu piedalīties Francijā populārajā TV talantu šovā.

Šīs vasaras sākumā Dace un Enriko Pecolli pusotru mēnesi strādājuši Indonēzijā. «Bijām tādās vietās kā Surabajā, kur liekas, ka baltais cilvēks nemaz kāju nav spēris. Mēs uzstājāmies ar savu jauno lielo burbuļu šovu. Indonēzijā noteikti atgriezīsimies, jo izskatās, ka izveidojusies veiksmīga un regulāra sadarbība. Jau augustā brauksim atkal uzstāties un šoreiz ņemsim arī bērnu līdzi,» stāsta Dace Pecolli.

Foto: No personiskā arhīva

Savukārt pēc Indonēzijas brauciena Pecolli ģimene devās uz Lisabonu, kur uzstājās kādam latvietim. «Mēs tik tiešām ļoti daudz strādājam ārzemēs, bet arī Latvijā darba ir gana. Nav daudz burbuļu mākslinieku, kas labi strādā ar burbuļiem, tam nepieciešama vairāku gadu pieredze,» skaidrību ievieš Dace.

Foto: No personiskā arhīva

Bieži vien, kad iluzionistu dēlēnam Dantem nav mācību, arī viņš ceļo kopā ar vecākiem un piedalās burvestību šovos. «Kad Itālijā pusotru mēnesi uzstājāmies teātros, Dante bija mums līdzi un ar interneta starpniecību mācījās tālmācībā. Dēlēns šajā pavasarī pabeidza Rīgas Katoļu ģimnāzijā ceturto klasi un jau septembrī būs 5. klases skolēns. Šajā mācību gadā sekmes jau varēja būt labākas; to, kas dēlam patīk, to viņš dara ar lielu azartu, bet tas, kas nepatīk, viņam nepatīk, un daudz neiespringst. Mēs jau neprasām, lai visi būtu desmitnieki, bet latiņa ir nolikta, ka jācenšas ne zemāk par septiņi. Protams, priecājamies par astotniekiem un devītniekiem,» atklāj Dace. Kad abi vecāki dodas prom no mājām uz citu valsti strādāt, ar Danti viņi sazinās skaipā. «Viņš vienmēr ir informēts par mūsu gaitām, jo skaipā rādām un stāstām, ko darām. Dēls jau ir pieradis, jo, kad viņš bija maziņš, mēs ļoti daudz braukājām apkārt,» nosaka iluzioniste.

Foto: No personiskā arhīva

Šovasar Pecolli saņēmuši arī piedāvājumu uzstāties Francijā populārajā talantu šovā «French got talent». «Viņiem tā šova būtība ir daudz savādāka. Šim šovam ir ļoti augsts mākslinieciskais līmenis, un tajā nevar pieteikties katrs, kurš grib. Šova veidotāji paši uzrunā tos māksliniekus, kurus vēlas redzēt šajā TV šovā. Viņi paši izvēlējās priekšnesumus no mūsu repertuāra, ko esam paši izgudrojuši. Viņiem ir svarīga kvalitāte un oriģinalitāte,» skaidro Dace, bet Enriko piebilst, ka šim šovam ir tik augsts līmenis, ka pērnā gada šova uzvarētāji saņēma darba piedāvājumu un strādā Lasvegasā.

Vaicājot, ar ko tad Pecolli šajā šovā pārsteigs žūriju un skatītājus, viņi teic, ka tie būs triki ar burbuļiem. «Mēs strādājam ar burbuļu sienu, kurā veidosim īpašas figūras un zīmējumus. Tā ir jauna tehnika, ar kuru jau strādājam pusgadu,» atklāj burvju mākslinieki.

Foto: No personiskā arhīva

Protams, būs šovasar arī atpūta, un visa Pecolli ģimene nolēmusi doties atpūtas braucienā uz Sardīnijas salas ziemeļiem – Olbiju.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu