Zanes Vaļickas un Agneses Drunkas meitas skrituļo (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Sabiedrībā zināmas mammas – aktrise Zane Vaļicka un TV 3 diktore Agnese Drunka ar saviem bērniem pie tirdzniecības centra «Spice Home», aicinot arī pārējos vecākus būt sportiski aktīviem un izmantot iespēju apgūt ko jaunu, piedalījās «Spice-Rollerblade» skrituļslidošanas skoliņas atklāšanā.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» TV 3 diktore Agnese Drunka atklāj, ka viņas bērni jau no mazotnes iesaistās dažādās sportiskās aktivitātēs. Agnese teic, ka par bērnu sportisko formu rūpējas dzīvesbiedrs, mākslinieks Gints Roderts. 10 gadus vecā meita Līna slēpo, bet dēls Fricis, kurš šajā vasaras nogalē svinēs savu 15 dzimšanas dienu, spēlē futbolu. «Dēls šobrīd ir slimnīcā, un tas ģimenei ir sāpīgs jautājums. Jau nākamajā nedēļā, ja daktere viņu laidīs, dēlam jābrauc uz Latvijas izlases U-15 futbola treniņnometni. Fricis futbolā trenējas kopš 1. klases. Šogad viņš pabeidza arī mūzikas skolu. Līdz šim dēls apvienoja gan mācības Pārdaugavas mūzikas un mākslas skolā, gan futbola treniņus, bet nākotnē nolēmis vairāk pievērsties futbolam,» par bērna nodarbošanos stāsta Agnese.

TV 3 diktore Agnese Drunka ar meitu Līnu
TV 3 diktore Agnese Drunka ar meitu Līnu Foto: Sejas.lv

Skrituļslidošanas skoliņas atklāšanā uz skrituļslidām kāpa Agneses un Ginta vidējā meita Līna. «Mēs jau šad un tad braucam skrituļot. Pagājušajā vasarā man zināmu apsvērumu dēļ skrituļošana izpalika (Agnese pērnvasar bija meitiņas Rūtas gaidībās, - red.piez.). Taču iepriekš diezgan daudz esam skrituļojuši. Kopš Līnas piedzimšanas sākām to darīt. Kā es smējos, tolaik man bija bēbīšu rati ar bremzi un tad varēju, doties ar mazuli pastaigā un pie reizes skrituļot. Šovasar vēl neesam skrituļojuši,» stāsta Agnese.

Arī aktrises Zanes Vaļickas atvases jau no mazotnes nodarbojas ar sportu. Savukārt ar skrituļslidošanu aizraujas paši vecāki – Zane un Gundars. «Mūsu ģimenes tētis Gundars savulaik amatieru līgā spēlēja hokeju, bet pa vasaru skrituļoja. Tādējādi arī mani viņš mazliet ir apmācījis, bet mana skrituļošana aprobežojas ar braukšanu taisni uz priekšu un bremzēšanu. Nekādas piruetes veikt es neprotu, bet cerams, ka meitiņa Ieva (8), apmeklējot šovasar skrituļslidošanas skoliņu, iemācīsies un varēs mums piebiedroties. Redz, kā lielais bērns Eduards (13) nevar pagaidām skrituļot, jo viņam jau šajā sezonā divas reizes bija lauzta roka un tikko noņēmām ģipsi. Dēls jau trīs gadus ir aizrāvies ar BMX riteņbraukšanu. Lai gan viņam tas ir hobija līmenī, viņš ir diezgan daudz dažādu triku apguvis. Šis sporta veids ir ekstrēms, bet jāļauj ar to nodarboties, jo citādi jau nav attīstības. Eduards savulaik ļoti intensīvi spēlēja futbolu, bet nevarējām apvienot ar mācībām mūzikas skolā. Savukārt Ieva mums ģimenē ir dejotāja, jo viņa nodarbojas ar modernajām dejām,» atklāj Zane.

Aktrise Zane Vaļicka skrituļo kopā ar savu meitiņu Ievu
Aktrise Zane Vaļicka skrituļo kopā ar savu meitiņu Ievu Foto: Sejas.lv
Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu