Māris Jass karjeru turpinās Krievijas Augstākajā līgā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja valstsvienības aizsargs Māris Jass savu karjeru turpinās Krievijas Augstākās līgas (VHL) komandā Voroņežas «Buran».

Pagājušo sezonu Jass aizvadīja Vācijas Hokeja līgas (DEL) komandā Hannoveres «Scorpions», kurā galvenais treneris bija Latvijas speciālists Igors Pavlovs. Latvijas aizsargs 43 mačos izcēlās ar pieciem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Jau iepriekš savas karjeras laikā Jass spēlējis vairākos Krievijas klubos un 2010./11.gada sezonā pārstāvēja arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Ņižņekamskas «Ņeftehimik».

Tāpat Jass Latvijas izlases sastāvā piedalījies trijos pasaules čempionātos, šajā pavasarī septiņos mačos izceļoties ar astoņām soda minūtēm.

Pagājušajā sezonā «Buran» komanda bija viena no spēcīgākajām VHL, aizkļūstot līdz pusfinālam, kurā ar 0-4 piekāpās pēdējo divu sezonu čempionvienībai Ņeftekamskas «Toros».

Zīmīgi, ka «Toros» rindās nākamajā sezonā spēlēs Latvijas uzbrucējs Kaspars Saulietis.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu