Pirmo reizi festivāls "Fonofest" tirgo arī VIP biļetes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi mūzikas festivāla "Fonofest" rīkotāji apmeklētājiem piedāvā iegādāties arī VIP biļetes. Kā informēja festivāla rīkotāju pārstāvis Jānis Sildniks, šīs īpašās biļetes būs piemērotas tiem festivāla apmeklētājiem, kuri vēlas atsevišķu un uzraudzītu telšu pilsētu blakus festivāla galvenajai skatuvei, atsevišķu ieeju un auto stāvvietu, bāru un daudz ko citu.

"Fonofest" 8.jūlijā un 9.jūlijā Cēsu novada "Uplandos" norisināsies jau septīto gadu. Piedāvājot plašu muzikālo klāstu uz vairākām skatuvēm kopā ar dažādām diennakts sportiskajām aktivitātēm, festivāls ir kļuvis par stabilu vasaras vērtību.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz festivālu var iegādāties kopš pagājušā gada festivāla beigām, bet tagad "Fonofest" saviem apmeklētājiem piedāvā iespēju iegādāties biļetes ar 25% un 20% atlaidi, izmantojot "Tele2" vai ISIC pakalpojumus.

Šovasar uz festivāla skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 40 grupas no deviņām valstīm - Frenks Tērners (Frank Turner) no Lielbritānijas, pašmāju mūziķi "Dzelzs vilks", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Pete Anderson & The Swamp Shakers", "Musiqq", "Schizma" no Polijas un daudzi citi.

Festivāla laikā darbosies arī "Veto" atrakciju skatuve, kas sola gan mazbitu videospēles, gan akustiskos priekšnesumus. Sava 19.numura prezentāciju "Veto Magazine" piedzīvos tieši festivāla laikā. Atzīmējot gan žurnāla iznākšanu, gan festivālu, "Veto" komanda sola sarīkot īpašu un ekskluzīvu ballīti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu