Jaunā latviešu seriāla tituldziesma sāk savu ceļu pie klausītājiem Latvijas radiostacijās

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātesfoto

Seriāla tituldziesma «Meitenes vēl pasakām tic». Mūzikas autors - lietuviešu komponists Žilvinas Liulys, teksta autors - Guntars Račs, aranžijas autors- Gints Stankevičs, dzied - Ieva Kerēvica un IGO.

No šodienas Latvijas radiostacijās sāk skanēt Ievas Kerēvicas un IGO jaunākais kopdarbs – TV3 vasaras seriāla Viņas melo labāk tituldziesma «Meitenes vēl pasakām tic», kas katram pēc mīlestības alkstošajam atgādina, ka «vārdi ir tikai vējš, te tie aizdedz, te dzēš, vārdos melnais kļūst balts un rūgtais paliek salds, mēs jau nemelosim, tikai izliksimies, ka ir laimīgs kāds cits, meitenes vēl pasakām tic!»

Šīs vasaras jaunums – TV3 pašmāju seriāls Viņas melo labāk, ir stāsts par četrām sievietēm, kuras alkst pēc patiesas mīlestības. Taču realitātē nenotiek kā pasakā – noslēpumi, intrigas, drāma, meli un nodevība stāsies viņu ceļā ik uz soļa. Iepazīstieties ar galvenajām varonēm - Karīna Tatarinova, Evija Skulte, Inita Dzelme un Alise Polačenko. Izbaudiet vasaras karstāko piedzīvojumu kopā ar burvīgām dāmām seriālā Viņas melo labāk no 1.jūlija no pirmdienas līdz ceturtdienai 20:20 kanālā TV3!

Mīlestība, drāma, humors un krimināla vēsture – tas viss sagaida jaunajā TV3 seriālā Viņas melo labāk! Galvenās varones apzinās sevi nevis kā iekāres objektus, bet gan kā sievietes, kuras tiecas pēc īstas un mūžīgas mīlestības. Taču, kā zināms, mīlestībai vajadzīgas divas sirdis. Kad parādās trešā – draud briesmas, tiek piedzīvoti meli, atklāti sirds noslēpumi un sapņi, nodota draudzība. Risks, adrenalīns un ilgas pēc patiesas mīlestības - tas viss un vēl vairāk sagaidāms jaunajā TV3 pašmāju seriālā Viņas melo labāk!

Jaunajā TV3 veidotajā seriālā Viņas melo labāk piedalās lielisks aktieru sastāvs! Galvenās lomas uzticētas aktrisēm Karīnai Tatarinovai (atveidos Margaritu), Evijai Skultei (iejutīsies Martas tēlā), Alisei Polačenko (Jolantas atveidotāja) un Initai Dzelmei (atveidos Kristīni). Tāpat seriālā būs redzamas arī Elīna Vāne (Baiba), Lidija Pupure (Baibas un Kondrāta māte) un Sigita Jevgļevska (Astrīda). Kopā ar viņām TV3 ekrānos ik vakaru būs sastopams aktieris Andris Bulis, Lauris Dzelzītis, leģendārais un Latvijā sen neredzētais Arnis Līcītis, Artis Robežnieks, Kārlis Neimanis, Lauris Subatnieks, Dainis Gaidelis un Juris Hiršs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu