Ancei Krauzei piedzimusi trešā meitiņa (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv arhīvs

Žurnāls «Privātā Dzīve» vēsta, ka 26. jūnijā dziedātājas Ances Krauzes (34) un uzņēmuma «Alpha Shipping Company» līdzīpašnieka Valda Siliņa (42) ģimenē piedzimusi trešā meitiņa, kurai vecāki devuši vārdu Bille.

Laižot pasaulē trešo bērniņu, latviešu populārā dziedātāja Ance Krauze kļuvusi par daudzbērnu māmiņu. Pērnā gada vasarā dziedātāja apprecējās ar savu ilggadējo dzīvesdraugu un meitiņu Elzas (7) un Kates (4) tēti, uzņēmēju Valdi Siliņu.

Šā gada pavasarī dzīvesstila portāls «Sejas» Anci Krauzi sastapa Maestro Raimonda Paula un dzejnieka Guntara Rača «100 dziesmu nošu grāmatas» atklāšanas svētkos. Ance tobrīd bija trešā bērniņa gaidībās. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» dziedātāja stāstīja, ka šobrīd viņas prioritāte ir ģimene un viņa ir pilna laika mamma: «Nevar jau tā teikt, ka kādu brīdi esmu aktīva un tad atkal ne. Man nav tādas vēlmes rīkot solokoncertus, jo es vairāk realizējos ar saviem bērniem. Kamēr bērni ir vēl mazi, mans aicinājums ir būt mammai, un es par šo laiku ļoti priecājos. Kādreiz domāju, ka man viss jāizdara un visur jāpaspēj, bet nu vairs tā nav. Var jau ņemt piecas aukles, kas pieskata mazos, bet kāds būs galarezultāts?»

Dzīvesstila portāls «Sejas» sveic dziedātājas Ances Krauzes ģimeni ar priecīgo notikumu!

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu