"Radio 101" svin gada jubileju un atklās izklaides portālu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar mūziķu uzstāšanos un ballīti Studentu klubā šovakar (21.06.) noslēgsies "Radio 101" viena gada jubilejas svinības. Kā TVNET atklāj viens no raidstacijas dīdžejiem Gustavs Terzens, pārsteigumi gaidāmi gan dzimšanas dienas svinībās vakarā, gan arī radio ēterā līdz tam. Viens no karstākajiem jaunumiem - radio mājaslapas pārtapšana par izklaides portālu.

Terzens un raidījuma "Ausīs Rīts" komanda, Eduards Švāns un Zane Peneze šos 12 mēnešus strādājuši bez lielas atelpas. "Pārraide tevi tur īsā pavadā – visu laiku jābūt formā," viņš dalās iespaidos par aizvadīto gadu. "Piecelties vairs nav grūti, kaut pagājušovasar gan mēs visi trīs gulējām diendusu. Tikai uz rudeni pārlūza bioritms un kļuva vieglāk."

Priekšrocība vadot pārraidi trijatā ir sekojoša:

"Ja vienam "nenāk" ārā, tad pārējie divi var "paņemt uz sevi"."

Sastrādāties ar jaunajiem kolēģiem bijis viegli arī tā iemesla dēļ, ka visas "Radio 101" rīta personības ir atšķirīgas. "Mums nepārklājas ego un intereses," skaidro Terzens.

Runājot par gaidāmajām jubilejas svinībām šovakar Studentu klubā, Terzens vēl saglabā noslēpumainību. Tas, kas īsti notiks pasākumā, būs zināms tikai ballītes norises vietā. "Vilinājums varētu būt personīgā sastapšanās, kā arī dažādas skatuviskas un, es pat gribētu teiktu, aizkulišu pikantērijas."

Viens no "Radio 101" dzimšanas dienas pārsteigumiem ir raidstacijas mājaslapas internetā pārtapšana par ziņu portālu. Sīkāka informācija par to līdz klausītājiem nonākšot jau šīs dienas otrajā pusē, tāpēc Terzens aicina visus uzmanīgi sekot līdzi jaunumiem radio ēterā.

Vislielāko pateicību dīdžejs, radiostacijas vārdā vēlas izteikt uzticīgajai auditorijai: "Ja tev ēterā jābūt katru rītu, ir brīži, kad spēka ir mazāk. Mūsu klausītājs ir saprotošs un līdz ko ir mazliet čābīgāks garastāvoklis, viņš palīdz. Kaut ko atsūta, piezvana un pasaka tajā brīdī vajadzīgu vārdu. Nav tā – "Eu, jums tur šodien kaut kas nav, davai ejiet visi ellē"

Mums ir tāds klausītājs, uz kuru mēs varam paļauties."

"Radio 101" jubilejas atzīmēšana norisināsies šovakar Studentu klubā (Raiņa bulvāris 23) un tās ietvaros uzstāsies grupas "Pienvedēja piedzīvojumi", "Dzelzs vilks" un "Latvian Blues Band", kā arī "Radio 101" ētera personības, kas gādās par dejām.

Ieeja klubā no plkst. 23:00, ieejas maksa: 1,00 Ls, biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu