Arī Reģionu partija aicina Zatleru savās rindās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī "Reģionu partija" aicina Valdi Zatleru savās rindās, TVNET informēja partija.

"Reģionu partija aicina Valsts prezidentu Valdi Zatleru pievienoties jaunam politiskam spēkam - Reģionu aliansei, kas startēs Saeimas ārkārtas vēlēšanās, ja par tām tiks nobalsots referendumā 23.jūlijā," teikts vēstulē, kas 21.jūnijā nosūtīta Zatleram.

"Reģionu partija", kuru veido pašvaldību deputāti, aktīvi novadu ļaudis, pauž pārliecību, ka sekmīgu valsts politiku var realizēt pieredzējuši, vietējās problēmas zinoši cilvēki, kas ir sevi apliecinājuši, strādājot savā sētā, uzņēmumā, pagastā, pilsētā, novadā.

"Zatlers savas prezidentūras laikā ir daudz apmeklējis Latvijas novadus, ticies ar ļaudīm un paudis pārliecību, ka Latvijas nākotni veidos stipri reģioni. Ar rīkojumu ierosināt LR 10.Saeimas atlaišanu, Zatlers ir atraisījis cilvēkos ticību, ka katra Latvijas iedzīvotāja rīcība, izvēlot deputātus un iesaistoties politiskajos procesos, var glābt valsti no krīzes un iznīcības," uzaicinājumā Zatleram raksta "Reģionu partijas" vadītājs un Babītes novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ence.

"Zatlers arīdzan ir publiski paudis nepieciešamību pēc jaunām sejām politikā un arī citādas politikas. Domāju, ka reģionu pārstāvju aktīva līdzdalība politikā ir tieši tas, par ko Zatlers ir domājis, tāpēc viņa pievienošanās un atbalsts būtu tikai likumsakarīgs," uzskata Ence.

Līdzšinējā pieredze liecina, ka veiksmīga pašvaldību darbība diemžēl nav iespējama bez pienācīga lobija Latvijas mērogā, jo ir degradēti taisnīguma un loģiskas Latvijas reģionu attīstības principi. "Diemžēl, valsts līdzekļi uz reģioniem tiek dalīti nevis pēc vajadzībām un stingri noteiktām prioritātēm, bet gan kā galveno vērtējot pašvaldības vadības politisko piederību," nepieciešamību piedalīties LR Saeimas vēlēšanās skaidro Ence.

"Reģionu partija" ir uzņēmusies līdera lomu ar mērķi konsolidēt reģionālos spēkus un visas Latvijas sabiedrību, veidojot reģionālu politisko spēku - "Reģionālo Aliansi". "Reģionu partija" ir pārstāvēta 11 pašvaldībās, 7 no tām ir valdošajā koalīcijā, tai skaitā, 4 partijas pārstāvji ir pašvaldību vadītāji, bet 3 ieņem pašvaldības vadītāja vietnieka amatus.

Jau vēstīts, ka oficiālu uzaicinājumu pievienoties un kopā startēt vēlēšanās Zatlers saņēmis arī no partiju apvienības "Vienotība".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu