Slavenā blondīne Skulme efektīgo augumu demonstrēs uz deju grīdas (39)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Simpātiskā blondīne, viena no starptautiskā skaistumkonkursa «Mrs. Top of the World» organizatorēm Liene Skulme pēc desmit gadu pārtraukuma atkal atgriežas uz deju grīdas kā deju studijas «Pro-x» īpašā viešņa vasaras intensīvajos treniņos.

Liene Skulme ar vīru Ārenu jau desmit gadus dzīvo laimīgā laulībā
Liene Skulme ar vīru Ārenu jau desmit gadus dzīvo laimīgā laulībā Foto: Santa Sergejeva

Vaicājot, kāpēc viņa, nodibinot ģimeni, atteicās no dejošanas, slavenā blondīne atklāj: «Dejot nozīmē treniņus katru dienu un sacensības brīvdienās, kā arī treniņnometnes vasarās. Nereāli ir dejot, ja vien vīrs nav tavs deju partneris. Bet gribas ļoti! Un mans vīrs nedejo nemaz.»

«Skaistumkonkursa «Mrs. Top of the World» laikā deju studijas «Pro-x» vadītāja Ieva Biteniece laikam redzēja, kā es dejoju, tādēļ paaicināja. Dejošana ir kā braukšana ar velosipēdu, ko nevar aizmirst,» stāsta simpātiskā blondīne, kura atzīst, ka sievietei dejošana palīdz uzturēt sevi lieliskā formā un labi izskatīties.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu