Amerikā iedegas "Zaļais lukturis"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Studijas "Warner Bros" komiksa "Zaļais lukturis" ("Green Lantern") ekranizācija ar 52,6 miljoniem ierindojusies ASV topa augšgalā. Lai arī filma neguva studijas cerētos vismaz 55 miljonus dolāru, tā ASV kinoteātros dominēja pārliecinoši (iespaidīgs starts piektdien, taču straujš kritums sestdien).

Filmas "Zaļais lukturis" (stāsts par Zaļo Lukturu brālību, kas sargā mieru Visumā un izvēlas pirmo cilvēku šīs misijas veikšanai) atrašanās ASV topa augšgalā tika prognozēta. "Zaļo lukturi" izrāda 3816 kinoteātros gan ierastajā, gan 3D formātā. Jāpiebilst, ka ieņēmumi no 3D ekrāniem sastāda vien 45% no visas kases, kas apliecina formāta popularitātes krišanos otrpus okeānam. Filmā galveno lomu atveido kanādiešu aktieris Raiens Reinolds (Ryan Reynolds).

Otro vietu ar 21,2 M USD ieņem Režisora Dž.Dž.Abramsa (J.J. Abrams) jaunā fantastikas piedzīvojumu filma "Super 8", kas pirms nedēļas atradās topa pirmajā vietā. "Super 8" kases ieņēmumi otrajā nedēļas nogalē kritušies par 40%, savukārt kopējā filmas kase sasniedz nepilnus 73 miljonus ASV dolāru.

Otram nedēļas jaunumam, ģimenes komēdijai "Popera kunga pingvīni" ("Mr. Popper's Penguins") ar Džimu Keriju (Jim Carrey) titullomā, neizdevās apsteigt piedzīvojumu lenti "Super 8". "Pingvīni" pirmajās trīs dienās iekasējuši 18,2 miljonus, ieņemot trešo pozīciju topā. Filma ir 1938.gada bērnu grāmatas ar tādu pašu nosaukumu ekranizācija.

Foto: publicitātes

Ceturto un piekto vietu ieņem filmas "X-cilvēki: Pirmā klase" ("X-Men: First Class") (11,5 M) un Toda Filipsa komēdija "Paģiras 2" 2 (9,6 M).

Kopējais ieņēmumu līmenis nedēļas nogalē bijis par 24% zemāks nekā tajā pašā laika posmā pirms gada, kad uz ekrāniem iznāca "Rotaļlietu stāsts 3" ("Toy Story 3") ar 110 miljonu pirmo trīs dienu kasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu