"Skonto" futbolisti triumfē "Triobet" Baltijas līgas turnīrā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zigismunds Zālmanis, Nikon

Baltijas futbola klubu turnīra - "Triobet" Baltijas līgas - finālspēlē sestdien pagājušās sezonas Latvijas čempionvienība "Skonto" izbraukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 0:0, 1:1) pēcspēles 11 metru sitienu sērijā uzvarēja vietējo komandu "Ventspils", kas turnīrā triumfēja pagājušajā sezonā.

Mača pamatlaikā vārti netika gūti, bet rezultātu spēles 100.minūtē atklāja "Skonto" komandas spēlētājs Valērijs Šabala. Pēc deviņām minūtēm Naoja Šibamura izlīdzināja rezultātu, bet līdz papildlaika beigām nevienai komandai vārtus neizdevās gūt un uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešama pēcspēles 11 metru sitienu sērija.

Pēcspēles 11 metru sitienos veiksmīgāki izrādījās "Skonto" futbolisti, kas uzvarēja ar rezultātu 6:5, tādējādi svinot panākumu arī visā mačā.

Turnīra finālā abas komandas iekļuva pārliecinoši.

"Ventspils" futbolisti pusfinālā divu spēļu summā ar rezultātu 4:0 pieveica Lietuvas klubu "Šiauliai", bet "Skonto" divu spēļu summā vēl pārliecinošāk ar 6:0 uzveica "Liepājas metalurga" komandu.

Jau vēstīts, ka pagājušās sezonas finālmačā "Ventspils" ar rezultātu 3:1 papildlaikā pieveica Lietuvas vienību Marijampoles "Sūduva".

Šis mačs risinājās Marijampolē. Vēl sezonu iepriekš Baltijas līgas fināls risinājās Rīgā, bet turnīra pirmajā sezonā finālspēles notika Ventspilī un Liepājā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu