Atbildi uz 3 jautājumiem un laimē pikantu dāvanu! (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SEXYSTYLE.LV

Atbildi uz trīs vienkāršiem jautājumiem un laimē zīmola «Fun Factory» vaginālās lodītes! Atbildes meklē www.sexystyle.lv - divi laimīgie uzvarētāji iegūs savā īpašumā Duo vai Uno smartballs.

Tās ražotas no maiga un patīkama silikona, rūpējas par sievietes intīmo zonu veselību, kā arī paaugstina baudas jūtamību. Novērtēs gan viņa, gan viņš. Parūpējies par sevi.

Samtaini mīksta silikona vaginālās bumbiņas iekvēlinās ikvienu sievieti. Viengabala konstrukcija, anatomiskā forma, pievilcīgais dizains un daudzveidīgās lietošanas iespējas ļaus piepildīt svarīgākās vēlmes - sākot ar vaginālo un anālo stimulāciju un beidzot ar vaginālo muskuļu trenēšanu un vagīnas sieniņu spēcināšanu un nostiprināšanu. Inovatīvā izstrādes tehnoloģija garantē ļoti klusu, vienmērīgu un stimulācijas procesā stabili vibrējošu un rotējošu darbību.

Šā gada 5. jūlijā paziņosim laimīgos uzvarētājus. Nekavējies un izmēģini veiksmi!

«Fun Factory» vaginālās lodītes aplūko te!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu