Ar kādiem braucamrīkiem šovasar pārvietojas pašmāju zvaigznes (33)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Ielās ik dienu ir redzami daudzi riteņbraucēji, ar katru gadu to skaits siltajā sezonā palielinās. Arī Latvijā pazīstamas personas labprāt kā pārvietošanās līdzekli izvēlas velosipēdu.

Foto: No personiskā arhīva

TV seja Anna Rozīte riteņbraukšanas sezonu atklāja 27. aprīlī, dodoties ar velosipēdu uz pludmali un vērojot, kā jūra ir atmodusies pēc garas, garas ziemas. Jauno māmiņu tā aizrauj braukšana ar velosipēdu, ka viņa ir piedalījusies arī Jūrmalas pilsētas rīkotajā velomaratonā.

Foto: No personiskā arhīva

Grupas «Zvaigžņu zagļi» dziesmu autors un dziedātājs Gints Cālītis ne tikai prot braukt ar velosipēdu, bet vajadzības gadījumā, kā jau īsts vīrs, to salabot. Puisis braukā sava prieka pēc, kā arī piedalās velosipēdu orientēšanās pasākumos. Notiek arī kolektīvi izbraukumi draugu lokā, apceļojot Latvijas skaistās vietas.

Foto: No personiskā arhīva

Dziedātājas Marta Ritova un Anete Volmane, labprāt dodas izklaides braucienos ar velosipēdiem, lai baudītu siltās vasaras dienas. Braucienu galamērķī jaunietes rīko piknikus un bauda ķiršu alu.

Foto: No personiskā arhīva

Toties dziedātāja Liene Šomase neizmanto velosipēdu, bet ir atklājusi sevī motoru prieku un nu dēvē sevi par Motorlieni, Lienes jaunais vaļasprieks ir motocikls. Galvenais, ka nezūd iespēja baudīt vasaras vēju un saules starus. Šādi dziedātāja ir ieguvusi iedvesmu jaunai dziesmai.

Foto: No personiskā arhīva
Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu