Studentu klubs noslēdz sezonu ar "Radio 101"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LMA Studentu klubs noslēdz 22. darbības sezonu ar diviem pasākumiem – piektdien, 17. jūnijā un otrdien, 21. jūnijā. Piektdienā uz kluba skatuves kāps grupa "Retro Limited", taču otrdienā kopā ar "Radio 101" tiks atzīmēta radio pirmā dzimšanas diena ar grupām "Pienvedēja piedzīvojumi", "Dzelzs vilks" un "Latvian Blues Band", kā arī radio dīdžejiem, informē klubā.

Piektdien, 17. jūnijā ap plkst. 23 uz Studentu kluba skatuves redzēsim trīs pieredzējušus mūziķus, kas apvienojošies grupā "Retro Limited" – kontrabasists Staņislavs Judins, ģitārists Māris Plūme un vijolnieks Aleksejs Bahirs. Visi mūziķi iepriekš darbojušies dažādos mūzikas projektos – grupās "H2o", "Ēnas", "Plūme", Denisa Paškeviča džeza trio, orķestrī "Sinfonietta Rīga" un citos. Grupa izpilda labi zināmus pagājušā gadsimta 80. un 90. gadu hitus, piemērojot tos trio sastāvam un ietērpjot 1940. gadu džeza stilā.

"Retro Limited"
"Retro Limited" Foto: Publicitātes foto

Ieeja klubā no plkst. 21. Ieejas maksa: 1,50 Ls, biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv

Savukārt, otrdien, 21. jūnijā no plkst. 23 kopā ar "Radio 101" tiks atzīmēta tā pirmā dzimšanas diena ar grupām "Pienvedēja piedzīvojumi", "Dzelzs vilks" un "Latvian Blues Band", taču dejas gādās "Radio 101" ētera personības.

Ieeja klubā no plkst. 23, ieejas maksa: 1,00 Ls, biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv

Pēc tam Studentu klubs dosies vasaras atpūtā, taču jaunu sezonu uzsāks 1. septembrī!

"Radio 101" ētera personības
"Radio 101" ētera personības Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu