"UgunsGrēka" vietā - "Gandrīz ideālas vakariņas"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Jau uzreiz pēc Jāņiem - 27.jūnijā - TV3 saviem skatītājiem piedāvās jaunu raidījumu - "Gandrīz ideālas vakariņas". Tajā piedalīsies dažādi pazīstami cilvēki, kurus būs iespējams ieraudzīt vēl neredzētās situācijās, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone

Jaunais raidījums tiks rādīts ierastajā seriāla "UgunsGrēks" laikā - no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst.20.30. Pirmie raidījuma dalībnieki būs aktrise Karina Tatarinova, uzņēmēja Binnija Ārberga, ekspolitiķis Māris Gulbis un mūziķis Ingus Ulmanis, kuru gaitām varēs sekot veselu nedēļu,

Raidījuma veidotāji trešdienas pēcpusdienā žurnālistiem atklāja, kā risināsies raidījums:

četras sabiedrībā zināmas personas no pirmdienas līdz ceturtdienai dosies vakariņās viena pie otras.

Galdā būs jāceļ vismaz trīs ēdieni – uzkodas, pamatēdiens un deserts. Taču namatēvam vai namamātei būs jāpiedomā ne tikai, ar ko viesus pabarot, bet arī, kā viņus izklaidēt.

Lai viesošanās būtu interesantāka un tiktu piemests "pipariņš", katras viesošanās beigās ciemiņi vērtēs namatēva vai namamātes centību ar atzīmi no 1 līdz 10, ņemot vērā gan ēdienu piedāvājumu, gan izklaides iespējas, gan kopējo pasākuma atmosfēru. Nedēļas beigās, kad visi būs izciemojušies viens pie otra, augstāko punktu ieguvējs tiks pie galvenās balvas – divām aviobiļetēm uz kādu eksotisku gala mērķi vai apmaksātu atpūtu nedēļas garumā.

Žurnāliste Alla Petropavlovska, kura būs redzama raidījuma otrajā nedēļā, pastāstīja, ka savus viesus cienājusi ar vasarīgiem salātiem, ko gatavojusi no rukolas, hurmas, zilā siera (Rokforas esot labāks, jo ir asāks), pekanriektstiiem un smalki sagriezta sarkanā sīpola, kas stundu iepriekš jāpatur marinādē, kas gatavota no balzamiko etiķa, olīveļļas un medus.

"Salātiem var pieliet klāt apelsīnu sulu, un sanāks ļoti garšīgi!

Ja nav hurmas, var izmantot mango kopā ar konservētiem persikiem," teic žurnāliste, kuras gatavotos salātus atzinīgi novērtējuši viņas viesi - Raivis Vidzis, Lolita Neimane un Jānis Stībelis.

Savukārt Binnija Ārberga, kura startēs jaunā raidījuma atklāšanas nedēļā un kurai ļoti patīkot avantūras, viesu cienāšanai gatavojusi zivju salātus, ko pati sauc par "Jūrmalas salātiem" - tiem viņa izmanto jūrmalā pirktas kūpinātas zivis - vislabāk jūras asari vai sviesta zivi -, vārītu olu, ļoti smalki sakapātu sarkano sīpolu un pašgatavotu majonēzi. Viņasprāt, vislabāk šie salāti garšo kopā ar šķēlītēs sagrieztu un uz pannas apgrauzdētu ciabatu. "Iepriekšējā vakarā uzzināju, ka Mārim Gulbim ir bail no zivīm, tādēļ, gatavojot šos salātus, veicu neiroķirurga cienīgu operāciju - ņēmu zivīm ārā visas asakas," atminoties viesu cienāšanu, smejas Binija, piebilstot, ka Gulbim viņas gatavotie salāti ļoti garšojuši.

Uzņēmēja Binnija Ārberga savus viesus cienāja ar pašgatavotiem zivju salātiem
Uzņēmēja Binnija Ārberga savus viesus cienāja ar pašgatavotiem zivju salātiem Foto: TVNET

Raidījuma "Gandrīz ideālas vakariņas" veidotāji stāsta, ka dažādo viesu dēļ katrs saviesīgais vakars veidosies pilnīgi atšķirīgs: dalībnieku vidū būs gan jau iepriekšpieminētie cilvēki, gan arī Elīna Doļģe, Marats no grupas "Musiqq", mūziķis Aigars Krēsla, tērpu māksliniece Elita Patmalniece, burvju mākslinieks Enriko Pecolli, aktieris Rihards Lepers un daudzi citi.

Lai izklaidētu un iepriecinātu, līdztekus garšīgām un interesantām receptēm,

vakariņu laikā tiks rīkotas zirgu skriešanās sacīkstes, dejas, rādīti burvju triki,

arī ierakstīta dziesma, būs iešana pirtī pa pliko, un atradīsies laiks pat lekcijai par pilnvērtīgu uzturu.

Šobrīd "Gandrīz ideālas vakariņas" (oriģinālā valodā "Come dine with me") ir viens no pasaulē visveiksmīgākajiem formātiem, kas turpina iekarot skatītāju simpātijas aizvien jaunās valstīs. Kopumā raidījumi pēc šī formāta tiek veidoti 28 dažādās valstīs, tostarp Lielbritānijā, Francijā, Vācijā, Zviedrijā, Turcijā, Dānija u.c..

Raidījums tiek veidots pēc britu televīzijas kompānijas ITV licences, un Lielbritānijā to demonstrē ar lieliskiem panākumiem jau vairākas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu