Bērnudārza pārstāve: Ventā ielēkusī māte mīlēja bērnus un rūpējās par tiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cilvēki, kuri pazina Ventā ar bērniem ielēkušo sievieti, viņu raksturo kā mīlošu māti, kas pret savām atvasītēm izturējās ar rūpēm un lielu mīlestību, raksta laikraksts «Neatkarīgā».

Bērni bijuši aprūpēti

Kāda darbiniece no bērnudārza, kurā aptuveni pusgadu vests trīs gadus vecais puisītis, laikrakstam stāsta, ka bērni bijuši apkopti, labi saģērbti un aprūpēti. Kad mamma vedusi dēlu uz bērnudārzu vai gājusi viņam pakaļ, vienmēr līdzi bijis arī mazais divus gadus vecais brālītis.

«Viņa pret saviem bērniem izturējās ar lielu mīlestību un maigumu,» savos novērojumos dalās bērnudārza pārstāve,

kura savu vārdu atklāt nevēlējās. Viņa apliecina, ka viss bērnudārza kolektīvs ir lielā šokā par notikušo un ļoti to pārdzīvo.

Arī sievietes paziņas izsakās līdzīgi. Viņi uzsver, ka

26 gadus vecā mamma savus bērnus esot ļoti mīlējusi un viss notikušais liek domāt, ka viņa savus lolojumus nevienam svešiniekam nav gribējusi atstāt, tāpēc nolēmusi viņus ņemt sev līdzi kapā.

Atlaiž no darba

Neilgi pirms traģēdijas sieviete tika atlaista no darba kādā lielveikalā. Veikala vadītāja Ilva Irbe laikrakstam uzsver, ka sievietei tika piedāvāts cits darbs tajā pašā veikalā, jo kasieres pienākumi viņai īsti nepadevās. Tomēr sieviete no piedāvājuma atteikusies.

Divu bērnu slepkavībā apsūdzētā sieviete šobrīd atrodas apcietinājumā. Policija par sievietes tālāko likteni pagaidām komentārus nesniedz.

Sievietei nozīmēta tiesu psihiatriskā ekspertīze. Pagaidām vēl nav zināms, kad būs rezultāti.

Bargākais sods par divu cilvēku noslepkavošanu ir mūža ieslodzījums, taču situācija var mainīties atkarībā no psihiatriskās ekspertīzes rezultātiem.

Jau vēstīts, ka kāda sieviete naktī uz 19.jūniju ielēca upē, sev līdzi ņemot savus divus mazos bērnus. Sieviete bija bez darba, nesen šķīrusi laulību un vairākas reizes vērsusies pēc palīdzības Ventspils sociālajā dienestā, kas savas kompetences ietvaros bija sniedzis nepieciešamo palīdzību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu