Kā Latvijas slavenības bauda vasaru? (40)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Ir nosvinēti Jāņi, tie ir svētki, pēc kuriem dienas paliek arvien īsākas, īsākas un vasara palēnām atkāpjas. Tomēr tas neliek bēdāties Latvijā populāriem cilvēkiem, viņi dodas pie ūdens, sauļojas un bauda vasaras saules starus.

Dziedātāja Elli U ir ieguvusi bakalaura grādu Ekonomikas un kultūras augstskolā un nu var veltīt laiku atpūtai pie jūras. Meitene labprāt bauda atspirdzinošus dzērienus kādā no mazajām kafejnīciņām, kas atrodas pludmalē.

Foto: facebook.com

Dziedātāja Ieva Sutugova, kā jau jauna meitene, mīl aktīvu atpūtu un labprāt dodas pie jūras, lai ar draugiem kopā ne tikai sauļotos, bet arī paspēlētu bumbu. Ieva pludmalē draugu lokā ir redzama kopā ar savu puisi Jāni Miltiņu.

Foto: facebook.com

TV dīva Anna Rozīte bauda vasaras priekus kopā ar meitiņu Emīliju, abas ir apbraukājušas Latviju. Anna arī labprāt ar Emīliju spēlējas ārā saulītē.

Foto: facebook.com

Populārā dziedātāja Liene Candy labprāt nododas pastaigām pa pludmali. Melnā garā kleita lieliski saskan ar šīs vasaras modi, valkā garas plāna auduma kleitas. Dziedātāja mēdz pie jūras doties kopā ar labāko draudzeni Unu Ulmi.

Foto: facebook.com

Lai labi atpūstos un nosauļotos pludmalē, nav jādodas uz ārzemēm, to lieliski pierāda bijusī dejotāja Laura Blaubuka, kura kopā ar dēliņu Gabrielu atpūšas Jūrmalas pludmalē.

Foto: facebook.com

Dziedātājs Ainārs Bumbieris, kurš plašāku popularitāti ir ieguvis ar publisko paziņojumu, ka ir gejs un jau pāris gadus ir iemīlējies puisī un atrodas attiecībās ar viņu, arī labprāt karstajās vasaras dienas dodas uz pludmali.

Foto: facebook.com

Izbijusī skaistuma karaliene Liene Skulme izvēlas dabīgo saules sniegto iedegumu, nevis vasaras laikā dodas uz solāriju. Skaistuma karaliene, ja nav iespējas tikt uz jūru, nesmādē sauļošanos arī zālienā.

Foto: facebook.com

Raidījuma «Kinomānija» vadītājs Kaspars Zlidnis ir ieraudzījis okeānu sava brauciena uz ASV laikā. Un, protams, iemūžinājis sevi uz tik varena ūdens fona.

Foto: facebook.com

Dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta Reinika nesmādē arī upes sniegtos priekus un, ja neizdodas tikt līdz jūrai, labprāt nododas ūdens sportam upē. Tur taču vienmēr ir siltāks ūdens nekā jūrā.

Foto: facebook.com
Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu