Apprecējusies «Latvijas princese» Alise Piterniece

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

8. jūnijā apprecējusies TV realitātes šova «Latvijas princese» uzvarētāja Alise Piterniece (25) un viņas draugs, sporta kluba «Liepājas metalurgs» jauniešu hokeja komandas treneris Toms Strauss (23).

Foto: Privātais arhīvs

Jaunais pāris jau gadu par savu dzīvesvietu izvēlējušies Liepāju. Alise atklāj, ka Liepājai piemīt īpaša aura. Alise, pirms tika kronēta TV šovā, ļoti smagi trenējās un strādāja, lai pierādītu sevi basketbola laukumā, savukārt Toms darbojās kā jauniešu hokeja treneris.

Foto: Privātais arhīvs

Jaunais vīrs Toms Strauss ir sporta kluba «Liepājas metalurgs» jauniešu hokeja komandas treneris, bet Alise turpina savu basketbolistes karjeru un jau otro sezonu noslēgusi līgumu ar «Liepājas papīra» basketbola komandu. Iepriekšējā sezona viņai bijusi veiksmīga gan privātajā dzīvē, gan uz laukuma, jo Alises pārstāvētā komanda ieguva bronzas medaļu Latvijas sieviešu basketbola čempionātā. «Sezonas beigās sāku arī trenēt 2000. un 2002. gadā dzimušo zēnu basketbola komandas. Vēl nedēļu ir laiks atpūtai, un tad es sāku strādāt, bet vīrs dosies ārpus Latvijas robežām, lai pilnveidotu trenera profesiju,» teic Alise.

Dzīvesstila portāls «Sejas» sveic Alisi un Tomu un vēl jaunajai ģimenei saticību un mīlestību!

Foto: Privātais arhīvs
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu