Daudzbērnu māte uzslej telti iepretim valdības ēkai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Desmit bērnu māte iepretim Ministru kabinetam uzslējusi telti, lai panāktu Jūrmalas domes atlaišanu, vēsta TV3 ziņas.

Vēlas Jūrmalas domes atlaišanu

Ar šo soli iepriekš politiski represētā daudzbērnu māte Vaira Leiškalne cer panākt Jūrmalas domes atlaišanu. Viņa ir sašutusi par augsto zemes nodokļa maksu un Jūrmalas domes nevēlēšanos risināt šo situāciju.

Sievietei patlaban jau izveidojies Ls 10 000 parāds.

Viņa ir zemesgabala Jūrmalā, Slokas ielā 57a, īpašniece, un protests saistīts ar Jūrmalas pilsētas pašvaldības, viņasprāt, prettiesisko rīcību, no 2003.gada augusta nenorēķinoties par pašvaldības sociālo funkciju veikšanai izmantoto īpašumu.

Pašvaldība ignorējot Satversmi

Zemes īpašniece uzskata, ka pašvaldība ignorē gan Satversmes 105.pantā noteiktās pamattiesības, gan likumu "Par zemes reformu Latvijas Republikas pilsētās" un Civillikumu attiecībā uz pienākumu maksāt zemes nomas maksu.

Leiškalne norādīja, ka jautājumu nevar sakārtot arī tiesas ceļā, jo viņai nav naudas tiesu nodevai.

Sieviete ir bruņojusies plakātiem: "Prasām atlaist Jūrmalas domi!" un "Jūrmalas dome pārkāpj Satversmi".

Ministriem neinteresē sievietes problēmas

Lai arī desmit bērnu mātes spilgti dzeltenas krāsas telts uzslieta iepretim valdības ēkai, neviens no ministriem tā arī nav painteresējies, ko sieviete šeit dara. Tomēr sieviete nepadošoties un premjeram Valdim Dombrovskim (V) iesniegs prasību atlaist Jūrmalas domi.

Jau vēstīts, ka arī pērn, protestējot pret valdības politiku, vairāki cilvēki uzslēja teltis iepretim Ministru kabinetiesn. Protests iepretim valdības ēkai turpinājās vairākus mēnešus, pat spītējot stindzinošam aukstumam un salam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu