Paulu Koelju seko 11 miljoni cilvēku visā pasaulē (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Brazīliešu rakstnieka Paulu Koelju (Paulo Coelho, 1947) Facebook profila sekotāju skaits nesen sasniedzis 11 miljonus, vēlreiz apliecinot šā grāmatu autora popularitāti, informē Daiga Bitēna, SIA «Jāņa Rozes apgāds» mārketinga un reklāmas speciāliste.

Lai arī Paulu Koelju jau pārsniedzis 60 gadu slieksni, slavenais autors aktīvi darbojas sociālajos interneta portālos. "Ja vēl ņem vērā arī to, ka autora Twitter sekotāju pulkā ir astoņi miljoni cilvēku, varam apgalvot, ka Paulu Koelju ir viens no lielākajiem kopienu veidotājiem sociālajā vidē," teikts Brazīlijas literatūras aģentūras "Sant Jordi Asociados" izplatītajā paziņojumā. "Viņš ir pierādījis, ka autors spēj veiksmīgi komunicēt ar saviem lasītājiem, izmantojot sociālos medijus. Savā Facebook profilā viņš raksta angļu, spāņu un savā dzimtajā, portugāļu, valodā."

www.facebook.com/paulocoelho

Papildinot šo notikumu, Paulu Koelju audio grāmata "Alķīmiķis", kuru ierunājis britu aktieris Džeremijs Airons (Jeremy Irons), nokļuvusi Amazon un Apple top 10 kā viena no visvairāk lejuplādētajām audiogrāmatām. Savukārt grāmatas drukātā versija, divdesmit gadus pēc tās iznākšanas ASV, atrodas "New York Times" bestselleru ceturtajā vietā.

"Jāņa Rozes apgāds" jau kopš 1998.gada izdod un popularizē pasaulē iecienītā rakstnieka darbus un cer, ka viņa lasītāju loks turpinās augt. Apgāds ir izdevis lielāko daļu no viņa uzrakstītajām grāmatām. Tai skaitā tādus pasaules bestsellerus kā "Alķīmiķis", "Vienpadsmit minūtes", "Veronika grib mirt" u.c.

Jaunākā Koelju grāmata "Akras manuskripts" latviešu valodā klajā nāca 2012.gadā. Autors caur savu grāmatu varoņu dzīvēm aicina meklēt dzīves gudrību un atrast atbildes uz cilvēces lielajiem jautājumiem - kas ir mīlestība, zaudējums, drosme, uzticība, bailes, vientulība...

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu