Kurš «UgunsGrēka» varonis centīsies izjaukt Elizabetes un Leona kāzas? (64)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Jau šajā vakarā noskaidrosies, vai TV3 skatītāju iemīļotā seriāla «UgunsGrēks» devītās sezonas noslēguma sērijā skanēs kāzu zvani un beidzot viens otram jāvārdu teiks dakteris Leons, ko atveido Ģirts Ķesteris, un Elizabete, ko spēlē Maija Doveika. Viesnīcas pārzine Ramona jeb aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone atklāj, ka šajā sērijā iespējami negaidīti notikumu pavērsieni un arī pārsteigums, kas būs jāpiedzīvo jaunajam pārim – Elizabetei un Leonam.

Elizabetes Andersones (Ziemeles) un Leona Timmermaņa gaidāmās kāzas paguvusi aprakstīt jau teju vai visa Latvijā iznākošā prese. Arī TV3 pašreklāma atspoguļo smaidīgo Elizabeti un Leonu viņu ilgi gaidītajā kāzu dienā.

TV3 pat sociālajos tīklos publiskojuši šādu ierakstu: «Vēl tikai viena diena līdz Elizabetes un Leona kāzām! Starp citu, kāzu dāvanas droši var sūtīt mums, mēs tās tālāk nodosim «Ugunsgrēka» komandai.»

Taču par gaidāmajām kāzām Ramonas lomas atveidotāja, kura arī iepriekšējās sērijās loloja sapni apprecēt Leonu un iegūt savā īpašumā viņa viesnīcu, sarunā ar dzīvesstila portālu teic: «Nu tās vēl tikai ir kāzas. Tas vēl ir tikai process! Beidzamajā sērijā būs ļoti daudz pavērsienu. Kā mēs zinām, tad bieži vien žurnālu vāki nemēdz atspoguļot patieso situāciju. Mēdz gadīties, ka raksta par kādu pāri, bet viņi patiesībā jau pusgadu kā šķīrušies. Zinām, ka prese reizēm arī mēdz melot. Tādēļ aicinu visus sekot līdzi notikumiem. Pavērsienu un pārsteigumu šīs seriāla sezonas finālā būs daudz.»

Vaicājot Ramonai, vai viņa beidzot atzīs savu meitu Signi, ko seriālā atveido aktrise Anta Aizupe, viņa nosaka: «Man reālajā dzīvē pasākumos nāk klāt mazas meitenītes. Bija viens gadījums, kad kāda maza meitene skatās un skatās uz mani, līdz beidzot pieskrien klāt un iesaucas: «Signe ir tava meita!» Tā ka visi cenšas man pavēstīt šo notikumu, bet tas, ka viņi to pasaka Ievai, tas neko nemaina Ramonas liktenī. Ramona turpina nezināt, ka Signe ir viņas meita. To, kāds būs Ramonas un Signes attiecību pavērsiens, to redzēsim seriālā.»

Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu