"Fonofest" izziņo Grēviņa dīdžejšovu, publisko vēsturisku video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar mūzikas festivālā "Fonofest" piedalīsies arī "Radio 101" dīdžejs Toms Grēviņš, kurš apmeklētājus sola pārsteigt ar audiovizuālu solo dīdžejšovu, informē festivāla pārstāvis Jānis Sildniks.

Jau sesto gadu un trešo reizi uz lielās skatuves festivālā "Fonofest" uzstāsies dīdžejs Toms Grēviņš, kurš sola sagādāt vēl nebijušus pārsteigumus.

"Ir laiks uzrīkot labāko ballīti, kāda jebkad redzēta Latvijas festivālos.

Uz "Fonofest" līdzi ņemšu iespaidīgus gaismu ķermeņus, speciāli tikai un vienīgi šim šovam veidotas videoprojekcijas un armiju ar robotiem. Nekas no redzētā un dzirdētā nekur un nekad netiks atkārtots, tāpēc ceru, ka 8.jūlija naktī dullākie Latvijas ballīšu dalībnieki atradīsies festivālā," pauda Grēviņš.

Festivāla organizēšana nelielai Cēsu jauniešu grupai ir bijis krietns izaicinājums un piedzīvojums jau septiņu gadu garumā. "Fonofest" aug un attīstās dabīgā veidā. Gadu no gada pasākuma veidotājiem strādājot tikai ar pašu uzkrāto pieredzi, šo festivālu var uzskatīt par apņēmīgu jauniešu hobija rezultātu, kas paralēli kļuvis par stabilu vasaras vērtību.

Pirmo reizi festivāls piedāvā gūt ieskatu tā tapšanā, vēsturē un iepazīt cilvēkus, kuri "Fonofest" izveido (skat. video zemāk).

Jau ziņots, ka mūzikas festivāls "Fonofest" šovasar Cēsu novada "Uplandos" notiks 8. un 9. jūlijā. Festivālā uz četrām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 40 grupas no astoņām valstīm. Uz "Fonofest" galvenās un "Radio101" skatuves uzstāsies britu folkroka mākslinieks Frenks Tērners ar grupu, kā arī tādas apvienības kā "Dzelzs vilks", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Pete Anderson and The Swamp Shakers", "Musiqq", "Transleiteris", "Inokentijs Mārpls", "The Burning Hell" no Kanādas, "P.O.Box" no Francijas, kā arī daudzas citas grupas.

Par dejām festivāla laikā rūpēsies pazīstamākie pašmāju dīdžeji - Toms Grēviņš, Arturs Mednis, Artis Dvarionas un "Crystral Sound System".

Ar festivāla programmu interesenti var iepazīties mājaslapā "www.fonofest.com", bet biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu