Turcija varētu iesniegt sūdzību pret "Chelsea"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Turcijas Futbola federācijas (TFF) prezidents Mahmuts Ozgeners varētu iesniegt sūdzību Starptautiskajā Futbola federāciju asociācijā (FIFA) par Anglijas premjerlīgas čempionāta komandas Londonas "Chelsea" centieniem pārvilināt galveno treneri Gūsu Hidinku, vēsta mājaslapa "tribalfootball.com".

Kā medijiem izteicās Ezgeners, "Chelsea" jau pagājušajā sezonā centās vienoties ar futbolistiem, kuriem vēl ir spēkā līgumi ar citām komandām, bet, ja viņi tāpat rīkosies ar treneri, tiks iesniegta sūdzība FIFA.

"Nedrīkst atbraukt uz Turciju un pēc tam aizbraukt, kad vien iegribas," teica TFF prezidents.

Kā vēsta mediji, Hidinks "Chelsea" komandā galvenā trenera amatā nomainīs Karlo Ančeloti. Tāpat tiek minēts, ka viņš varētu kļūt par Londonas komandas sporta direktoru, bet tad par galveno treneri kļūs bijušais Nīderlandes izlases treneris Marko van Bastens.

2005.gadā "Chelsea" komandu turēja aizdomās par aizsarga Ešlija Koula pārvilināšanu no citas Londonas komandas "Arsenal".

Savukārt 2009.gadā par citiem pārkāpumiem saistībā ar uzbrucēju franču uzbrucēju Gaelu Kakutu klubam bija aizliegts iegādāties jaunus spēlētājus, taču šo sodu pēc apelācijas iesniegšanas atcēla.

Iepriekš parādījās informācija, ka TFF neliks nekādus šķēršļus Hidinka pārejai uz "Chelsea".

Martā Hidinks izteicās, ka varētu atstāt savu amatu, ja viņa vienība nākamajās 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēs neizcīnīs uzvaru.

29.marta Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē Turcija ar rezultātu 2:0 uzvarēja Austrijas izlasi, bet 4.jūnijā turki nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Beļģiju.

A grupas kopvērtējumā Turcijas valstsvienība ar desmit punktiem sešās spēlēs ieņem trešo pozīciju, līderei Vācijai zaudējot astoņus punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu