Arī "Liepājas Lauvas" pieteikušies Eirokausiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Sīlis

Latvijas basketbola līgas (LBL) pagājušās sezonas bronzas medaļu ieguvēji "Liepājas Lauvas'' pieteikušies FIBA Izaicinājuma kausa izcīņas turnīram, informē Latvijas Basketbola savienība (LBS).

LBS no klubiem saņēmusi un uz FIBA Europe mītni nosūtījusi apliecinājumu, ka 2012. gada sezonā FIBA rīkotajiem klubu turnīriem pieteikušās vīriešu komandas BK ''Ventspils'' un ''Liepājas lauvas'', kā arī sieviešu komanda Rīgas TTT.

BK Ventspils pretendē uz startu Eiropas kausa izcīņā, Liepājas lauvas – FIBA Izaicinājuma kausa izcīņā, TTT Rīga – sieviešu Eirolīgas turnīrā.

Latvijas vīriešu čempionvienība VEF Rīga gatavojas startēt Eiropas basketbola līgu apvienības ULEB rīkotās Eirolīgas kvalifikācijas turnīrā, kurā par divām ceļazīmēm cīnīsies 16 komandas. Tām 14 vienībām, kurām neizdosies izcīnīt tiesības spēlēt Eirolīgā, būs garantēta vieta Eiropas kausa izcīņas turnīrā.

Līdz 9.jūnijam nacionālajām federācijām jānosauc klubi, kuri vēlas spēlēt FIBA turnīros. Izvērtējot pieteikušos komandu skaitu un valstu reitingus, rīkotāji lems, kurām komandām būs atvēlētas vietas pamatturnīros un kurām būs jāpiedalās kvalifikācijas spēlēs.

Līdz 16.jūnijam klubiem jānosūta savi pieteikumi, kā arī jāsamaksā drošības nauda 5000 EUR.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu