Igaunijas rallijā startēs MINI WRC

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Igaunijas rallijā, kas notiks 15. un 16. jūlijā, būs lieliska izdevība bez lieliem tēriņiem darbībā redzēt jauno MINI Countryman WRC automobili.

Rally Estonia 2011 bāzes vieta ir Otepes pilsēta, kas atrodas Latvijas autorallija faniem ērti sasniedzamā attālumā - apmēram 50 kilometrus no Valkas. Līdz rallijam gan atlicis vairāk nekā mēnesis un pagaidām tam pieteicies salīdzinoši neliels dalībnieku skaits, taču tajā redzamie vārdi liecina, ka skatītājiem būs ko redzēt.

Patlaban rallijam ir pieteikušās tikai 14 ekipāžas, taču to vidū ir vismaz trīs pasaules autorallija čempionāta dalībnieki - čehu autosportists Martins Prokops, kurš uz starta izies ar Ford Fiesta S2000, holandietis Deniss Kuipers, kurš arī brauks ar Fiesta S2000, kā arī brits Kriss Mīks, kurš MINI WRC komandas uzdevumā Igaunijā veiks līdz šim tikai vienā pasaules čempionāta posmā izmēģinātā MINI Countryman WRC testus.

Tāpat Igaunijas rallijā nolēmis piedalīties arī Latvijas rallija apritē labi zināmais šā gada Talsu rallija uzvarētājs N4 klasē, lietuvietis Vitauts Šveds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu