Izdots jauns Džeisona Dīna kriminālromāns

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds "Kontinents" laidis klajā jaunu rakstnieka Džeisona Dīna (Jason Dean) kriminālromānu "Nozieguma anatomija" ("The Wrong Man"), informē izdevniecībā.

No angļu valodas tulkojusi Liene Akmens, vāka dizains - Dairis Hofmanis. (400 lpp.)

Apraksts: Intelekts, drosme un ātrums. Laupījums ir kārdinošs… daudzu dzīvju vērts. Džeimss Bišops ir labākais no labākajiem. Viņš ir Amerikas visdārgākās apsardzes firmas vērtīgākais kadrs, un tieši Bišopam bija uzdevums nosargāt vecā miljonāra Brenana un viņa meitas dzīvību… Uzbrukumu neviens negaidīja, tāpat kā to, ka Bišops vienīgais paliks dzīvs un tiks padarīts par ideālu grēkāzi policijas acīs.

"Nozieguma anatomija"
"Nozieguma anatomija" Foto: publicitātes

Smalki pavedieni pamazām aizved Bišopu pie trīsdesmit gadu veca noslēpuma. Izgaismojot senos notikumus, atklātos Amerikas valdībai bīstami fakti...

"Nozieguma anatomija"

"Džeisona Dīna krimināltrilleris aizraus asa sižeta un trakulīgu virāžu cienītājus," teikts apgāda "Kontinents" izplatītajā paziņojumā. "Autors pārsteidz negaidīti – kā no slēpņa uzrodas arvien jauni sarežģījumi, iesāktā spēle uz visaugstākajām likmēm ietiecas arvien jaunos grūtību līmeņos, un apstāšanās nozīmētu momentānu bojāeju. Spilgta un aizraujoša, ar lieliski izstrādātiem pavērsieniem un tēlu raksturiem, Džeisona Dīna grāmata kļūst par literāru notikumu. Nav iespējams atlikt lasīšanu uz vēlāku laiku. Perfekta izklaide!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu