Viola Abramova savu vīru mīl tikpat stipri kā pirms pieciem gadiem (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Deju studijas «RV studio» īpašnieki un vadītāji Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis, sākoties vasaras sezonai, kļuvuši arī sabiedriski aktīvāki. Pagājušās nedēļas nogalē, skaisti saposušies, viņi apmeklēja Martini 150. jubilejas ballīti «Just» bārā.

Šobrīd Violas un Riharda deju skolā ir sezonas brīvdienas, taču arī vasarā abi dejotāji saviem audzēkņiem un citiem interesentiem piedāvā izbraukuma deju nometnes. «Piemēram, jūlijā ar bērniem uz veselu nedēļu brauksim uz Staiceli, kur būs nometne,» teic Viola.

Dejotāju pāris - Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis jau kopā ir piecus gadus. Četrus no tiem kā laulāts pāris
Dejotāju pāris - Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis jau kopā ir piecus gadus. Četrus no tiem kā laulāts pāris Foto: Santa Sergejeva

Rihards skaidro, ka šovasar izbraukuma nometnēs vairāk strādās Viola. «Ir uzcelta jauna un perspektīva «Orto klīnika», kurā praktizēju kā fizioterapeits. Darba ir daudz un dikti, tādēļ arī Violai vairāk darba ir deju studijā. Protams, mana sirdslieta ir dejošana un mūsu studija, kur es pasniedzu privātstundas,» skaidro Rihards.

Ja visu ziemu un pavasari Viola un Rihards čakli strādājuši, pamazām abi atļaujas arī padzīvot brīvāk un iziet sabiedrībā, lai atpūstos un izklaidētos. «Sākam atkal uzdarboties,» smejas Rihards.

«Kad ir ziema un rudens, ir tik daudz darba, ka nav īpaši laika un gribēšanas kaut kur iet, bet vasarā gribas atpūsties,» paskaidro Viola.

Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu