Jēkabpilī notiks Pliko skrējiens (39)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Strauji tuvojas Līgo koncerts «Līgojam Jēkabpilī!», kas, visticamāk, kļūs par populārāko un skatītāju apmeklētāko Līgo koncertu Latvijā šogad, kur plānos ir arī pliko skrējiens!

Pateicoties labvēlīgajām sinoptiķu prognozēm un sakarā ar lielo skatītāju interesi Jēkabpils dome ir ierādījusi divas vietas koncerta norises tuvumā, kur apmeklētāji varēs uzsliet savas teltis (plānu skatīt pielikumā). Starp citu, nakts balles laikā pirmo reizi Jēkabpilī notiks arī Pliko skrējiens, kura laureāts saņems «Jēkabpils Pliko skrējiena» kausu.

Koncertā piedalīsies Latvijā populārākie un iemīļotākie mākslinieki - Olga Rajecka, Samanta Tīna, Nikolajs Puzikovs, Žoržs Siksna, Guntis Veits, Atis Auzāns, Normunds Zušs, Marts Kristians Kalniņš, Agnese Rakovska, Ginta Krievkalna, Valters Frīdenbergs, kā arī «Suitu sievas» un Jēkabpils labākie un lustīgākie dziedātāji un dejotāji. Koncertu vadīs Latvijas Radio 2 ētera cilvēki - Sandra Glāzupa, Gunārs Jākobsons, Velga Vītola un Kaspars Mauriņš.

Koncertu tiešraidē pl. 21.00 varēs dzirdēt ikviens Latvijas Radio 2 klausītājs, bet visas dienas garumā radio ēterā būs dzirdamas tiešraides pieslēgšanās pasākuma norisei - būs dzirdamas sarunas ar koncerta dalībniekiem un viesiem.

Uzreiz pēc koncerta sāksies nakts balle, kurā koncertēs grupas «Eolika», «Credo», «Galaktika» un «Musiqq». Par ērtu satiksmi no Rīgas uz koncertu un atpakaļ būs parūpējusies a/s «Pasažieru vilciens» - vilcieni no Rīgas uz koncerta norises vietu kursēs 23.jūnijā pl. 15.25, 16.52 un 17.32, savukārt visus līgotājus uz Rīgu nogādās vilciens, kas no Jēkabpils aties pl. 4.51 nākamajā rītā.

Koncerta sākums ir pl. 21.00, bet jau no pl. 10.00 notiks Pirmais Vislatvijas Jāņu gadatirgus, kurā visas dienas garumā būs koncerti, izklaides bērniem, iespēja nobaudīt dažādus gardumus un lieliski pavadīt laiku.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu